POLAT, TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KURBAN KESEREK BAŞLADI

Ağustos Ayında Türkiye’ye gelen, Eylül Ay’ının başlarında İstanbula Komar Yapı-İnşaatı ziyaret eden İstanbul’daki işlerini kontrol ettikten sonra Özgür inşaatın sahibi Musin Polat, Güney Kürdistan’a (Irak) döndü.
Bu haber 2014-09-14 14:37:58 eklenmiş ve 766 kez görüntülenmiştir.

POLAT,  TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KURBAN KESEREK BAŞLADI

 

Ağustos Ayında Türkiye’ye gelen, Eylül Ay’ının başlarında İstanbula  Komar Yapı-İnşaatı ziyaret eden İstanbul’daki işlerini kontrol ettikten sonra Özgür inşaatın sahibi Musin Polat, Güney Kürdistan’a  (Irak) döndü.

 

Türkiye’de olduğu zaman diliminde  Doğu Medya haber portalının Güney Kürdistanda ve dünyanın değişik yerlerindeki Kürtler tarafından takip ve takdir edilen bir yayın olduğunu belirten Polat bu anlamda Doğu Medya İmtiyaz sahibi Yusuf Sit’le tanışmış kendisini Güney Kürdistan’a davet etmişti.

 

Haberimizin ardından işlerinin yoğunluğu nedeniyle Kürdistan’a geçen Polat , yüzyıllardır işgal altında olan Kerkük’ün Güney Kürdistan yönetimi tarafından işgalden kurtarılması ve orada yaptığı inşaatlar ve projelerin temel atma töreninde kurban kesti.

 

Kendisiyle ilgili yaptığımız biyografi haberimizde de belirttiğimiz gibi genç bir girişimci olan Polat, kürdistan ve dünyaynın birçok noktasında Kürdistanlı birçok genç girişimcinin, firmanın hızla ortaya çıkmaya başladığını belirttiler.  Polat Kürtlerin bir daha düşmemesi, soykırım çemberlerine alınmaması için dünya çapında i,ş yapan büyük firmaların doğmasının büyük bir zorunluluk olduğunu belirttiler.

 

Polat,  Molla Mustafa barzanin Kürtler açısından çok büyük bir manevi değer olduğunu,  Barzani ailesinin Kürtlerin kraliyet ailesi olduğunu, Kürdistanın özgürleşmesinde, işgalden kurtulmasında tarihi önemde bir rol oynadıklarını belirterek Kerkük’ün yüzyıllardır süren işgalden kurtulması tüm dünya Kürtleri arasında ve tüm insanlık nezdinde Bayram Havası yaratmıştır dediler…

 

Polat, Türkiye dışında  Süleymaniye, Kerkük, Erbil gibi önemli şehirlerde bir çok önemli projeye imza attıklarını, devam eden bir çok projelerinin olduğunu belirttiler.

 

 

 

 

ETİKETLER : POLAT TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KURBAN KESEREK BAŞLADI
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA