Ardahanlılar Darıca’da Buluştu

Ardahanlilar Kocaeli ili Darıca Belediyesi tarafından sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında final gecesinden önce sahnede Darıca Ardahanlılar Derneği vardı.
Bu haber 2014-09-08 21:56:40 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

Ardahanlılar Darıca’da Buluştu

 

Ardahanlilar Kocaeli ili Darıca Belediyesi tarafından sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında final gecesinden önce sahnede Darıca Ardahanlılar Derneği vardı. Darıca Sahilinde bulunan amfi tiyatroda düzenlenen Ardahanlılar gecesinde binlerce vatandaş sahile akın etti.

 

Yöresel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle sahili dolduran binlerce Ardahan’lı eğlenceli saatler yaşarken gecenin açılış konuşmasını yapan Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Nebi Çelik, “Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın önemli bir organizasyon olduğunu ifade ederek,”Kıymetli hemşerilerim ve çok değerli misafirler hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum,hepiniz gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Bu güzel akşamda bizlere bu muhteşem ortamda memleketimiz Ardahan’ı tanıtma ve temsil etme imkanı veren kıymetli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum’’ diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Ardahan’la kardeş şehir olduklarını ve birlikte güzel projelere imza attıklarını ifade ederek ,“Kardeş şehrimizin güzel insanları kıymetli Ardahanlı hemşerilerim gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Birlik ve beraberlik rüzgarlarının estiği ve bu yıl sekizincisinidüzenlediğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında kardeş şehrimiz Ardahan’dayız. Kendine özgü doğal ve tarihi değerlere sahip,Asya’dan Avrupa’ya geçiş kapısı olan,bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış,ovaları,yaylaları,Kura Nehri,Çıldır Gölü,renk renk açan çiçekleriyle güzel ilimiz Ardahan’ın gecesinde sizleri sevgiyle selamlıyor,hepinize iyi eğlenceler diliyorum’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Konuşmaların ardından Ardahan Dernek yönetimi tarafından protokl üyelerine ve gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

Programda Ardahan yöresel folklör ekiplerinin gösterileri büyük bir beğeniyle izlenirken , yöresel sanatçılar söyledikleri birbirinden güzel türkülerle sahildeki binlerce vatandaşa eğlenceli saatler yaşattı.Sahilin hemen her tarafında saatlerce halay çeken Ardahanlılar eğlenceye doymadı. 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA