TOMBİLLİ USTANIN AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM…

Geçen hafta “ SABANCIYA KOMŞU OLDULAR” haberi ile duyurduğumuz Turgay Kaya ve Serdar Kaya’nın birlikte açtıkları, birlikte işlettikleri Tombilli Usta Kebap-Döner-Lahmacun Salonunun açılışı yapıldı.
Bu haber 2014-09-07 23:56:50 eklenmiş ve 686 kez görüntülenmiştir.

TOMBİLLİ USTANIN AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM…

 

Geçen hafta “ SABANCIYA KOMŞU OLDULAR” haberi ile duyurduğumuz Turgay Kaya ve Serdar Kaya’nın birlikte açtıkları, birlikte işlettikleri  Tombilli Usta Kebap-Döner-Lahmacun Salonunun açılışı yapıldı. Açılışa yoğun bir katılım oldu. Öğle saatlerinde başlayan açılış gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

 

 http://www.dkmhaber.com/haber/15011/sabanciya-komsu-oldular.html

 

Açılış kurdelesini Kâğıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç, İş Dünyamızın giderek yükselen en önemli değeri ve temsilcilerinden olan Volkan Kaya, Tombilli Usta’nın işletmecisi Turgay Kaya, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Mavzer, STK temsilcileri birlikte kestiler…

 

Açılışa bölge iş dünyası, STK başkan ve temsilcilerinden önemli bir katılımın yanı sıra, Türkiye’nin değişik bölgelerinden de yoğun bir katılım oldu.

 

Açılışa E. Danıştay Daire Başkanı Turan Falcıoğlu, Adahan dernekler Federasyonu Kurucu başkanı Güven Doğruyol, İst Ardahanlılar Dernek Başkanı Yusuf Sit, Mucuc, Xımılıi, Bayramoğlu vb. bir çok dernek başkanının yanı sıra Taner Tekin, Volkan Kaya ile inşaat ve gıda alanında ortak iş yapan ve bölgemizi ilgilendiren hertür etkinliğe katılan iş adamı Gürhan Sedef, Bölgemizin önde gelen İnşaatçılarından Akın Talay, Güven Yılmaz ve Eşi Türkan Yılmaz, HDP yöetiminden Menderes Kaya, Diyarbakırlı Emlakçı  İsmet  Demirhan, Toplumsal duyarlılığı ile her yerde gördüğümüz ve şimdilerde Panik Derneği başkan adayı Mehmet Yıldız, İş Adamlarımızdan Devriş Deli, Çetin Kaya, Hasköy ve Kurdoğlu eski dernek başkanları Halit Avşar, Ayvaz Yıldırım, Dernek Başkanlarımızdan Latif Yılmaz, Erdal Koç, Akın Şit (Sit bütün yönetimi ile katıldı), bölge sanatçılarımızdan Mehmet Yılmaz, Murat Zorba vb. yüzlerce iş adamı, esnaf, stk temsilcisi katıldılar.

 

 

AÇILIŞIN TÜM FOTOLARI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

 

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id19.htm

 

Saat 12.00 da başlayan açılış, akşam 21-22.00 saatlerine kadar sürdü. Açılışa yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar iş dünyasındaki başrısı ve yükseli,şinden dolayı Turgay Kaya’yı ve Kaya ailesini tebrikl ettiler…

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA