Nilüfer Kent Konseyi'nin Yeni Hedefi Kazbek Dağı

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde zirve tırmanışları yapan Nilüfer Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu amatör dağcılarının yeni hedefi Gürcistan'ın Kazbek Dağı.
Bu haber 2013-08-13 13:59:12 eklenmiş ve 436 kez görüntülenmiştir.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde zirve tırmanışları yapan Nilüfer Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu amatör dağcılarının yeni hedefi Gürcistan'ın Kazbek Dağı. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek noktası olan Ağrı Dağı'na tırmanarak önemli bir başarıya imza atan Nilüfer Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu, dağcılık sporunda önemli yeri olan Gürcistan'ın 5047 metrelik Kazbek Dağı'na tırmanmak için yola çıkıyor. 17-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek tırmanış için bütün hazırlıklarını tamamlayan 10 erkek 6 kadından oluşan 16 kişilik ekip Nilüfer Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'le bir araya geldi.

Zirve heyecanına şimdiden kapılan, çoğu 50 yaş ve üzeri olan Uludağ Çalışma Grubu dağcılarının heyecanlarının gözlerinden okunduğunu belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Başarıyla bu tırmanışları ve yürüyüşleri gerçekleştiren ekibimiz bugünden itibaren yeni bir tırmanışa geçmek üzere yola çıkacak. Daha önce zaten başarıları malum, ama bu defa farklı bir kulvar deniyorlar. Gürcistan'ın Kazbek Dağı'na, 5047 metre yüksekliğe tırmanacaklar. Üstelik de ekipte 16 kişilik bir ekip, bunun 10 kişisi erkek, 6 kişisi de kadın. Grubumuzun sağ salim tırmanıp Nilüfer Belediyesi bayrağını Kazbek Dağı'nın gönderine çekip geleceklerine inancımız tam. İyi yolculuklar diliyorum" şeklinde konuştu. - Bursa

ETİKETLER : Nilüfer Kent Konseyi'nin Yeni Hedefi Kazbek Dağı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA