Iğdır Ak Parti’de Ağustos 2014 Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Başkan Tutulmaz, “Iğdır’da Oyunu Arttıran Tek Partiyiz. Şahsımı karalamaya çalışanlar benim Iğdır'ın 14 Köyünde Akrabalarım Var, Oralardaki Sonuçlara Neden Bakılmıyor. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu Iğdır il teşkilatını seçimlerde alınan sonuçlardan dolayı tebrik etti"
Bu haber 2014-08-16 18:38:22 eklenmiş ve 446 kez görüntülenmiştir.

Iğdır Ak Parti’de Ağustos 2014 Aylık Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantı bugün Kültür merkezi toplantı salonunda saat 16.15’te gerçekleştirildi. Salonun tamamen dolduğu toplantıya davet edilen seçilmişler ve yöneticiler alındı. Iğdır il Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz’ın başkanlık ettiği toplantıda ilk olarak il yönetim kurulu üyesi İsa Bilir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karakoyunlu belediye başkanı ile iki partilinin bulunduğu divana il yönetim kurulu üyesi İbrahim Akkuş başkanlık etti.

Daha sonra bugün Ankara’dan dönen İl Başkanı Tutulmaz’a söz verildi. Başkan Tutulmaz seçim sonuçları ve sosyal medya üzerinden kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

 

“Iğdır’da Oyunu Arttıran Tek Partiyiz”

 

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Tutulmaz Özetle; “öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev  alan tüm partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Herkes disiplinli bir şekilde verilen görevi yerine getirdi. On Ağustosta sandıklara biz hakimdik. Hepinizden allah razı olsun.  30 Mart seçimleri ile karşılaştırdığımızda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Iğdır’da oyunu artıran tek parti Ak Parti olmuştur. BDP ve MHP 9 bin oy gerilerken, partimiz oyunu bin oy artırmıştır. Genel  merkezimize yaptığım ziyarette Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu Iğdır il teşkilatını seçimlerde alınan sonuçlardan dolayı tebrik etti ve sizlere selamlarını gönderdi.  Seçim sonuçları itibariyle bir anlamda başarılı bir anlamda da başarısız bir profilimiz ortaya çıkmaktadır. Rakiplerimiz gerilerken oyunu artıran parti olarak daha üst sıraya çıkabilirdik. İçimizde ve dışımızda partimizi geriletmeye çalışanlara karşı net tavır sergileyeceğiz.

 

“Benim 14 Köyde Akrabalarım Var, Oralardaki Sonuçlara Neden Bakılmıyor”

 

Kendini gazeteci diye vasıflandıran bazı şahıslar sosyal medya üzerinden şahsımı hedef alan yersiz eleştiriler yapmaktadırlar. Özellikle doğduğum köy olan İslamköy’de alınan sonuçlar üzerinden şahsımı karalamak istemektedirler. Evet, ben o köyde doğdum.  Ancak benim on dört köyde daha akrabalarım var. Akrabalarımın bulunduğu başta Bendemurat, Kızılkule, Karaçomak ve Alikamerli olmak üzere diğer köylerimizde  alınan sonuçlara neden bakılmıyor?  Doğduğum köy olan İslamköy’de önceki seçimlerde de sonuçlar benzerdi.  İl başkanı olmadan önce de bazıları köyde geçmişte alınan sonuçları genel merkeze rapor etmişlerdi.  Fakat partim yine beni il başkanlığına takdir etti. Bizim gayemiz hizmettir. Bu tür karalama kampanyalarıyla hiç kimse bir yere varamaz. Biz her zaman yapıcı eleştirilere açığız, ancak art niyetli yaklaşımlar başka kapıya gitsinler. Bundan sonraki hedefimiz Haziran 2015 milletvekili genel seçimleridir. Bütün partililer yekvücut partimize çalışacağız. Allah'ın izniyle hedefimiz milletvekili seçimlerinde partimizi başarılı kılmaktır” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

 

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA