Kamuran Karadeniz Iğdır-Erbil Seferlerini Başlattı

Yıllardır Iğdır’da ulaşım sektöründe hizmet veren Doğuş Iğdır Turizm’in sahibi Kamuran Karadeniz Iğdır-Erbil seferlerini başlattı. Bundan böyle Iğdırlılar Iğdır’dan Kürdistan’nın başkenti Hewler’e (Erbil) 120 TL ödeyerek gideblecekler. Karadeniz, Iğdır’dan Irak Kürdistan’nın Duhok kentine ise 110 TL ile kara yolu ile ulaşımı mümkün kılıyor
Bu haber 2014-08-04 12:10:36 eklenmiş ve 775 kez görüntülenmiştir.

 Yıllardır Iğdır’da ulaşım sektöründe hizmet veren Doğuş Iğdır Turizm’in sahibi Kamuran Karadeniz Iğdır-Erbil seferlerini başlattı. Bundan böyle Iğdırlılar Iğdır’dan Kürdistan’nın başkenti Hewler’e (Erbil) 120 TL ödeyerek gideblecekler. Karadeniz, Iğdır’dan Irak Kürdistan’nın Duhok kentine ise 110 TL ile kara yolu ile ulaşımı mümkün kılıyor.

Cizre Nuh Turizm güvencesiyle Her gün 09.30’da Iğdır’dan Irak Kürdistan Özerk yönetimindeki kentlerden Erbil (Hewler), Süleymaniye, Duhok’ seferler var. yine aynı saatte güzergahtaki Ağrı, Bitlis, Batman, Silopi ve Şırnak’a da sefer  var. Irak’taki güvenlik ortamına göre Bağdat ve Kerkük seferleride mümkün. Şimdilik Erbil, Süleymeniye ve Duhok seferleri hizmette.  

Kamuran Karadeniz’e ait olan ve Iğdır merkezde bulunan Ordu caddesi Rus Pazarı girişi ile Rus Pazarının karşısında bulunan yazıhanelerden bilet kesmek mümkün. Yazıhanelerden yer ayırtmak için 0 476 227 76 99- 227 29 20 nolu telefonlardan, Iğdır Oto Gar’dan ise 227 20 05-06-07 nolu telefonlardan iletişime geçiliyor.

Türkiye'nin Dört Bir Yanına Seferler Var

Cizre Nuh Turizm ile yalnızca Erbil, Süleymaniye ve Duhok seferleri değil, Doğuş Iğdır Turizm firmasının sahibi Kamuran Karadeniz ve ekibinin birlikte çalıştığı Has Diyarbakır, Cizre Nuh, Cesur Bingöl, Bafra Aydoğan Turizm, Lider Doğu Anadolu Turizm ile Türkiye’nin dört bir yanına seferler mevcut.

Cepten aramalar  için de 0 532 273 77 54- 0 544 254 99 95- 0 535 327 54 45 nolu telefonlardan rezervasyon yapılıyor.    

Her gün saat 08’de Has Diyarbakır ile Ağrı-Bitlis-Ziyaret-Batman-Ş.Urfa-G.Antep- Osmaniye-Ceyhan-Adana-Tarsus-Mersin-Hatay ve İskenderun seferleri var.  

Yine her gün 12.00’da Kamuran Karadeniz teminatıyla Has Diyarbakır ile Ağrı-Bitlis-Ziyaret-Batman-Ş.Urfa-G.Antep- Osmaniye-Ceyhan-Adana-Tarsus-Mersin-Hatay ve İskenderun seferleri faaliyette.

Yıllardır Iğdır’da yazıhanecilikte ve seyahat sektöründen bir ekol olan Kamuran Karadeniz yönetimindeki Doğuş Iğdır Turizm seyahatte birçok firma ile koordineli çalışmalarına devam ediyor. Her gün 13.30 saatinde Bafra Aydoğan Turizm farkıyla Erzurum, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Bafra ve Sinop’u kapsayan Karadeniz bölgesine yolcu taşıma var.

14.00’da ise Erzurum, Erzincan, Suşehri, Amasya, Bolu, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Aydın ve Bodrum seferleri var.

 

Haber: Murat Akkuş/Iğdır 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA