AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SÜLEYMAN SOYLU ARDAHANA GELDİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ardahan’a geldi.
Bu haber 2014-07-31 09:57:48 eklenmiş ve 499 kez görüntülenmiştir.

Ardahan AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına da katılan soylu, partililerle sohbet etti. Daha sonra AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve Beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinde bulundu. Sokak da karşılaştığı vatandaşlarımızla da sohbet eden Soylu, Yapılan görüşmeler ve esnaf ziyareti sonrası, Ardahan esnafı ve vatandaşların gösterdiği yakın ilgi alakadan memnun olduğu gözlendi.

AK Parti İl Başkanlığında kendisini dinlemeye gelen hemşerilerimizle, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Filistin-Gazze deki soykırım, muhalefet gibi konular üzerine sohbet eden Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yaptığı konuşmasında; “Türkiye'de iki şey kararlılıkla devam edecektir. Sayın Başbakanımız Allah nasip ederde bu büyük milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanı seçilirse, Bunlardan bir tanesi çözüm sürecidir. Kayıtsız şartsız çözüm süreci devam edecektir. Bu kimseye bağlı değildir. Bizi kendi kardeşlerimizle ayırmaya çalışan, bizim ailemizi parça pinçik etmeye çalışanlara karşı hiçbir şekilde müsamakar olamayız. İkincisi ise Türkiye'de paralel devlet hadisesidir.

"Tayyip Erdoğan, nasıl çözüm süreci hoşuna gitmeyenlerin oyunlarını bozmuşsa, aynen bu meseleyi de tekellerine almaya çalışanların da oyunlarını da bozmuştur. Onlar 'biz olmazsak Tayyip Erdoğan olmaz, devlet olmaz' dediler. Topyekun bir arada oldunuz 30 Mart'ta. Bahçeli'si, Kılıçdaroğlu'su, Büyük Birlik'çisi herkes bir arada oldu. Herkes onların oyununun ve tezgahının içinde oldu. Bu millet yüzde 45,5 oyla paralelleri de, Kılıçdaroğlu’nu da sandığa gömmüştür.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ; “Filistin'le İsrail arasında biz tarafsız kalmalıyız" açıklamasını hatırlatarak, "Sevsinler seni, cici çocukların, cici cumhurbaşkanı adayı, sevsinler seni. Ondan sonra orada, çocuklar, yaşlılar katledilince 'acaba ben bu sözü nasıl düzeltirim' diye soluğu bir Twitter bir Facebook'ta alıyor. Bu arada da öğrendik top oynayamazmış ama Play Station'dan bilgisayar oyunu oynarmış. Türkiye'yi öyle zannediyorlar" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Süleyman Soylu, Gazze topraklarında İsrail'in oluşturduğu kıyım ve bütün bunlara rağmen dünyanın sessizliğinin, kendilerini insanlık adına ürküttüğünü söyledi. Türkiye'nin yarınlara ait ümitlerini, heyecanlarını, hedeflerini ve ideallerini bir sonraki bayramlara aktarma konusunda dünden bugüne göre daha kuvvetli, kudretli ve güçlü olduğunu vurgulayan Soylu,  Belediye Başkanımız Faruk Köksoy ile yerel seçimlerle ve gündeme dair konularda sohbet etti. Başkan Köksoy Gazze’deki katliamları kınayarak; “Daha dün yine Gazze’de çoluk çocuk onlarca insanı İsrail katletti. Millet olarak yaşanan bu olaylara çok üzülüyoruz. Allah onları ıslah etsin…

Yerel seçimler de Ardahan da bütün partilerin koalisyon kurduğunu ancak buna rağmen AK Parti olarak sandıktan galip çıktığını ifade eden Köksoy sözlerine şöyle devam etti. “Partililerimiz kadın kolları, gençlik kollarımız gayet güzel çalışmalar yaptı ve halkımızın teveccühüyle ikinci kez seçildik. Bunun sorumluluğu içerisindeyiz. Hizmetlerimize ve projelerimize bu sorumluluk çerçevesinde hızla başladık” dedi.

Ayrıca Köksoy, Bal festivali ile ilgili konuşmasında da “Biz bu hafta sonu 15. Ulusal Kültür ve Bal festivalimizi yapacağız. Bütün halkımız, parti teşkilatımız adına zati halinizi davet ediyoruz. Sizi aramızda görmekten onur duyarız ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA