EYÜP KAİ DERNEĞİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Bölge dernekçiliği denince akla gelen başkanlarımızdan en önemlilerinden biri İsrafil Aslanoğlu.
Bu haber 2014-07-24 11:01:03 eklenmiş ve 618 kez görüntülenmiştir.

EYÜP KAİ DERNEĞİ ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

 

Bölge dernekçiliği denince akla gelen başkanlarımızdan en önemlilerinden biri İsrafil Aslanoğlu. Geçen yılda Eyüp Belediyesinin iftar organizasyonu yaptığı yerde iftar yemeği veren  Eyüp KAİ Derneği içinde bölge derneklerimiz, STK, Siyaset, Sanat erbabının yer aldığı binlerce hemşerimizi bir araya getirmişti. Mükemmel bir organizasyona ev sahipliği yapmıştı.

 

Bünyesinde Kars-Ardahan-Iğdırlıların yer aldığı Eyüp Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Dernek merkezlerinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda üyelerine iftar yemeği verdiler. Her yıl birbirinden güzel etkinliklere imza atabilen Aslanoğlu bu yıl yine Mubarek Kadir Gününde derneklerinde İftar yemeği verdiler. İftardan önce Kuran-i Kerim, Mevlit okutuldu, dualar edildi.

 

İftara yoğun bir katılım olduğu için derneğin önündeki sokak trafiğe kapatıldı. İftar yemeğinin ardından Aslanoğlu üyeleri  selamladı. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür etdi.

 

Aslanoğlu, bölgemizde,  İslam Dünyasında ve neredeyse dünya genelinde Müslümanların başında ateş yakılmakta, soykırım yapılmaktadır. Hergün Suriye, Irak, Filistin parçalanan bebekleri gördüğümüzde yüreklerimiz parçalanmaktadır. Barbar ve terörist İsrail devleti başta olmak üzere bölgemize terorizmi, kirli savaşı  dayatan tüm güçleri şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Bu mubarek gün ve gecenin yüzü suyu hürmetine Allah onlara hak ettiği cezayı  versin diyoruz...

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA