BEYKOZ'DA HDP STANDINA SALDIRI

Beykoz Paşabahçe'de HDP'nin açtığı standa iki kişi saldırdı. Saldırı Standa kimsenin olmadığı bir -iki görevlinin olduğu bir sırada gerçekleşti.
Bu haber 2014-07-22 13:28:04 eklenmiş ve 762 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ'DA  HDP STANDINA SALDIRI 

 

Beykoz Paşabahçe'de HDP'nin açtığı standa iki kişi saldırdı. Saldırı Standa kimsenin olmadığı bir -iki görevlinin olduğu bir sırada gerçekleşti. 

 

HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın seçim kampanyası kapsamında Beykoz ilçesi Paşabahçe Meydanı’nda stand açıldı.

 

Demirtaş için oy istenen standa, saat 15.00 civarında iki kişi gelerek, birden masayı dağıttı. Afişleri yırtan, masa ve sandalyeleri dağıtan faşistler, standta bulunan HDP PM üyesi Birgül Hakan ile Beykoz İlçe Başkanı İzzettin Yaman’ın üzerine yürüdü. Saldırganlar, “Burada bunu açamazsınız” derken, aynı zamanda Birgün Hakan’a cinsiyetçi küfür etti.

 

Saldırganlar olay yerinden uzaklaşınca, HDP’liler karakola giderek şikayette bulundu. Polis, olay yerinde inceleme yaparken, tanıkları da dinleyip tutanak tuttu.

 

HDK-HDP Adına Basın Açıklamasını HDP PM Üyesi Birgül Hakan Yaptı

 

Saldırının ardından yapılan Basın Açıklamasında : HDK-HDP olarak Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için açtıkları Standa iki kişi tarafında saldırı yapıldığını belirttiler. Saldırganlar afiş, bröşür, pankartları parçalayıp çevreye dağıttılar.

Bu faşizan saldırı demokrasiye, insan  haklarına, eşitliğe yapılmıştır. Şiddetle kınıyoruz.

   

Saldırının ardından Beykoz HDP standına gelen HDP'li gençler, Beykoz'da önceki seçim dönemlerinde de parti binalarına çeşitli defalar saldırı yapıldığını, bu durumun Beykozda iki önemli duruma işaret ettiğini;

 

Bunlardan 1. si saldırıyı yapanların apolitik dünyadan haberi olmayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyecek, demokrasi, insan hakları gibi herhangi bir konuda iki cümle kuramayacak kadar yaşadığı ülkeyi, içinde bulunduğu dünyayı tanımayan zır cahil,  hayvan gibi içgüdülerle hareket eden saftirik-korkak cahiller olduğunu...

 

Yada Beykoz'da hala bu ülkenin halkın halkların düşmanı olan HDP'nin tüm ülkeyi kapsamasından rahatsız olan bölücü kontrgerilla kırıntılarının, bu tür bir örgütlenmeinin varlığına işaret ediyor.

 

Bu iki seçenekten doğru olanı bulacak açığa çıkaracak olan da emniyettir. Gençler saldırıyı şidetle kınıyoruz  dediler.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA