YILDIZLARIN PERENSİ BERAT'IN SÜNNET TÖRENİ MABEYNDE YAPILDI

Bölgemizin önde gelen iş adamlarından Fatih Yıldız'ın oğlunun sünnet töreni Mabeyn Restaurantta yapıldı.
Bu haber 2014-07-21 14:43:23 eklenmiş ve 781 kez görüntülenmiştir.

YILDIZLARIN PERENSİ  BERAT'IN  SÜNNET  TÖRENİ MABEYNDE YAPILDI

 

Yıldız Ailesinden eğitimi, iş hayatı, efendiliği, mütevaziliği ile tanınan Kumkapı başta olmak üzere Turizm ve Restaurant sektöründe birçok işletmesi bulunan, bölgemizde onlarca insana iş veren-istihdam eden;  bölgemizin önde gelen iş adamlarından Fatih Yıldız'ın oğlunun sünnet töreni Mabeyn Restaurantta  yapıldı.

 

Verilen İftar yemeğinde Yıldızların prensi Berat Yıldızın sünnet töreni  ve iftar yemeği  bir arada yapıldı. Verilen iftarda Kurani-Kerim ve mevlit okutuldu. Okunan mevlitte dualar edildi. Mevlite katılan hocalar dünyada en büyük kazancının, en büyük mirasın  dinini, diyanetini bilen evlatların yetiştirilmesi olduğunu söylediler. Yıldız ailesinden Berat'ın amcası Akif Yıldız'ın camilere, dini kurumlara yaklaşımı, yardımları bu  konulardaki hassaiyetinden  dolayı Akif Bey başta olmak üzere tüm aileye teşekkür ettiler.

 

Aile arası yapılan iftara yoğun bir katılım oldu. Beratın Babası Fatih Yıldız, Amca Akif ve Murat Yıldız davetlileri tek tek karşıladılar. Davetlilerle tek tek ilgilendiler.

 

Davete Turizm ve Restaurant sektöründe Fatih Yıldızla birlikte iş yapan Ergin Yıldız başta olmak üzere yıldız ailesininin önde gelen bireyleri katıldı.

 

Yemekten, mekana, hocadan katılımcılara tek kelime ile dört-dörtlük mükemmel bir organizasyona şahit olduğumuz sünnet töreninde Aile bireyleri, davetliler, İftar yemeğinin ardından Erkekliğe ilk adımını atan Berat'a hediyelerini sundular. Dua edip uzun, sağlıklı, huzurlu bir ömür dilediler.

hofediyildiz__13_.jpg

hofediyildiz__3_.jpg

hofediyildiz__11_.jpg

hofediyildiz__1_.jpg

hofediyildiz__14_.jpg

Dogu Haber-Dogu Medya/İstanbul

hofediyildiz__12_.jpg

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA