ARDAFED DERGİ ÇIKARACAK

Her geçen gün giderek güçlenen,
Bu haber 04 Nisan 2013, Perşembe 23:55:12 eklenmiş ve 403 kez görüntülenmiştir.

 

 

ARDAFED DERGİ ÇIKARACAK    

Her geçen gün giderek güçlenen,  Ardahan Derneklerinin hızla çatısı altına akmaya başladığı Ardahan Dernekler Federasyonu dergi çıkarma kararı aldı.

Ardahan Dernekler Federasyonu, sosyal ve kültürel içerikli bir dergi çıkarma kararı aldı. Ardahan’ın sosyo-ekonomik durumunu, kültürünü, Ardahan’ı hem Ardahanlılara, hem de Türkiye’ye tanıtacak,  federasyonun etkinliklerini halka taşıyacak bir dergi için federasyonun merkezinde toplantı yapıldı.

Delegelerin ve üye derneklerin katıldığı toplantıda yılda 3-4 sayı olarak çıkarılması planlanan dergi, bülten fikrine herkes sıcak baktı. Dernekler ve delegeler bu konuda fikir alışverişinde bulundular.

Bu konuda yapılacak çalışmaların hızlandırılmasını isteyen dernekler bu yönlü bir çalışmanın gerekli olduğu fikrinde birleştiler.

Federasyona dergi çıkarma toplantısı yapılırken federasyon yürümez, yürütemezler vb. sürekli eleştiri yapan, kılıç sallayan Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Fakir Yılmaz’da federasyona gelerek federasyona üyelik dilekçesini yönetime sundular.

 

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA