ARDAFED -KAİSİAD VE ARDAHANLILARDAN İFTAR YEMEKLERİ...

Ardahan Dernekler Federasyonu Beyoğlu Öğretmenler Evin'de Ardahan Basınına İftar yemeği verirken. KAİSİAD ve birçok derneğimiz, hemşerilerimiz, iş adamı ve kanaat önderleri de çeşitli yer vemekanlarda iftar verdiler.
Bu haber 2014-07-15 19:22:32 eklenmiş ve 1086 kez görüntülenmiştir.

ARDAFED -KAİSİAD VE ARDAHANLILARDAN İFTAR YEMEKLERİ...

 

ARDAFED İFTARDA BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Ardahan Dernekler Federasyonu Beyoğlu Öğretmenler Evin'de Ardahan Basınına İftar yemeği verirken. KAİSİAD ve birçok derneğimiz, hemşerilerimiz, iş adamı ve kanaat önderleri de  çeşitli yer vemekanlarda iftar verdiler.

 

Federasyonun iftar yemeğinde Başkan Yaşar Geler yönetime geldiklerinden beri yaptıkları icraatları, program ve planlarını basınla paylaştılar. Basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

Geler, basın ne kadar duyarlı olursa, bizleri kamuoyuna taşırsa, eksik ve doğrularımızı doğru bir temelde bize aktarırsa ARDAFED olarak o oranda başarılı oluruz dediler.

 ardiftarov__1_.jpg

Basın iftarında Doğu Haber İmtiyaz sahibi Yusuf Sit önemli belirlemelerde bulundu. Federasyon ve İş Adamları derneği dahil derneklerimizin yıkıcı bir deprem geçirdiğini dile getiren Sit, en kısa zamanda bölge ve Ardahan dernekleri durumlarını masaya yatıracak bir program ortaya çıkarmaları gerekmektedir. Gerekirse yaşanan tıkanmaların Olağanüstü kongrelerle aşılması dahil her tür önelemin alınması yönünde acil toplantıların ve bir programlanmanın ortaya çıkması gerekmektedir dediler...

 

 

KAİSİAD ŞOK İFTARI İLE SARSTI

 kasidiftar014__19_.jpg

kasidiftar014__39_.jpg

kasidiftar014__32_.jpg

Kars Ardahan Iğdır Sanayici İşadamları Derneği  bu yıl verdiği iftarla bölge iş dünyasına büyük bir şok yaşattı. Bölge dernekçiliğinin, iş adamlarının içine çekildiği duruma isyan eden genel Başkan Süreyya Çinik'in istifa kararı iş dünyasında büyük bir şok yarattı. Çinik, bilinen anlamıyla sorunları halı altına süpürmektense üstüne çıkararak bölge dernekçiliğimiz tarihinde bir ilke imza attı. Dernekçilik alanında ki devrimci çıkışı, doğru çizgisi  bir anda tüm dikkatleri KAİSİAD'ın üzerine çekti...

ARDADER YÖNETİMİ HEM İFTAR HEMDE Y.K. TOPLANTISINI BİRLİKTE YAPTI

Başkanlığına Yusuf Sit'in seçildiği Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Beykoz Beytaş tesislerinde iftar yemeğinde buluştular. İftar'ın ardından Beytaş'ta 2. yönetim kurulu toplantılarını yaptılar.

 arderfed__21_.jpg

Dernek yönetimi yapılan 1. toplantıda görevlendirme ve görev dağılımı yapmıştı.  Bugün yapılan 2. toplantıda ise Şahinkaya'da bulunan Derneğin Merkezinin daha merkezi bir yere taşınması kararı alındı. Beykoz, Paşabahçe yada Kavacık'ta derneğe uygun bir yerin kiralanmasına ve tutulmasına karar verildi.

 

ARDAHANIN A TAKIMI İFTARDA BULUŞTU

 

Ardahanlıları Dernekçilikte A ligine taşıyan Kurucu yönetim iftarda birbiriyle buluştu.

 

Kurucu Başkan Güven Doğruyol, Kurucu üye bir önceki dönemin Genel Sekreteri Fedai Öztürk, Kuruluş sürecinden beri sürekli Federasyonda görev yapan Basın Danışmanı Yusuf Sit ve tüm kurucu üyeler Kağıthane Belediyesi Sosyal tesislerinde iftar yemeğinde buluştular.

 

İş Adamı Alican Akoc yeni Ardahan Valisi Onuruna Yemek verdi.

ardiftarov__3_.jpg

İş Adamı Alican Akoc Son Valiler kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atanan Vali Ahmet Deniz Onuruna iftar Yemeği verdi.

 ardiftarov__2_.jpg

Ardafed'in yanısıra İş adamı Alican Akoç aralarında KAİSİAD'ın istifa eden genel Başkanı Süreyya Çinik'in de  aralarında  bulunduğu iş adamları ve basının içinde yer aldığı bir iftar yemeği verdiler.

 

BAĞCI AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

 ardiftarov__8_.jpg

Diğer taraftan Turizm ve Restaurant işletmeciliği ile tanıdığımız, sosyal alana duyarlılığı ile bilinen hemşerimiz Reşat Bağcı Galata Köprüsünde işlettikleri Sirena'da akrabalarına yönelik iftar verdi. İftara yoğun bir katılım oldu. İftar programları dua okunarak başaldı, dua okunarak bitti.

 ardiftarov__7_.jpg

ardiftarov__6_.jpg

ardiftarov__7_.jpg

 Hafta içi değerli bazı iş adamlarımızın Ardahanlılara yönelik iftarlarının yanı sıra, Hoçvan Federasyonu da Cumartesi akşamı iftar yemeği verecek.

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA