HİZMETE GERİ KALMIŞ İLİMİZ /AĞRI

Ağrı ilinde işsizlik diz boyu bazı yardıma muhtaç aileler sıcak aş bulmaktan zorlanıyor
Bu haber 2014-07-06 02:10:09 eklenmiş ve 440 kez görüntülenmiştir.

                              HİZMETE  GERİ KALMIŞ İLİMİZ /AĞRI

Doğu Anadolu bölgesinin içinde hizmet bazında en son sırada yer alan ağrı ilimizin hali ne olacak. Gelen gideni aratıyor.  Ağrı halkı şimdi ne olacak  söylenmeye başladı bile.

 

11 ayın sultanı Ramazanı şerif'te Ak Partinin geleneksel hale getirdiği iftar çadırının BDP'li belediye tarafından açılmaması halkta büyük bir tepkiye neden olurken, birçok soru işaretini beraberinde getirdi. Ortadoğu halklarına özgürlüğün kapısını açan büyük önder Öcalan'ın Kürdistanda dini konferanslar düzenlensin, halkın maneviyatını öne çıkarılsın, gereken yapılsın yönündeki düşünceleri Ağrıya uğramamış gibi.

 

Ağrı'da Oruç tutan bir yoksulun iftarını açacağı bir çadırın olmaması çok hazin bir durum. Bu tutumu ile BDP'li belediye Ağrılıları şok etdi. Ama bu yoksul insanların o kadar onurlu bir duruşları var ki  taktire şayan, açlıklarını, çaresizliklerini ustaca gizliyorlar. Ağrı ilinde işsizlik diz boyu bazı yardıma muhtaç aileler sıcak aş bulmaktan zorlanıyor. 

 

11 ayın sultanı ramazanı şerif  her yıl  ağrı belediyesi tarafında kurulan ramazan ayı sıcak yemek çadırı bu yıl kurulmadı neden sorusunu akılara getiriyor bu  konuda herkesin üzerine düşen bir görev vardır Doğu Medya olarak seçim sürecinde "Hasanın Kredisi Bitti" manşetiyle Ağrı hakının sesi olmuştuk.  Üzerimize düşen görevi yapmıştık. Burada amacımız  kimseyi karalamak değil tarafsız ilkel haberciliktir bu konu hakkında tüm basın mensubu meslektaşlarımı duyarlılığa  davet ediyorum tüm ağrı ilinin protokolünü bu konuda göreve davet ediyoruz ağrı ili bilmem farkın damısınız iftarda sonra bir kahvede çay içelim derseniz   sizlere acım  deyip el açanları sayısını bu ne anlama geliyor acaba adını ne koyarsanız koyun bilemem akılıma gelen iki şık var ya alışkanlık  yada işsizlik buda vicdanımızı rahatsız  ediyor hani peygamber efendimiz sav bir sözü kendisi tok komşusu ac olan benim ümmetimde değildir buyurmuşlardır hatırlatmak en başlıca gür evimizdir  taktiri yine siz değerli

 Ağrı halkına ve  ağrı protokolüne bırakıyoruz

 

Haber:yılmaz efe

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA