Beykoz Belediyesi Ramazan Öncesi Son Denetimlerini yaptı.

Ramazan’a sayılı günler kala Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Zabıta ekipleri esnaf denetimine çıktı.
Bu haber 2014-06-26 14:54:32 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Gıda Müdürlüğü kontrolörleri, Ramazan ayına sayılı günler kala başta Ramazan pidelerinin üretildiği fırınlar olmak üzere şarküteri, marketler ve gıda satışı yapan işyerlerini denetledi. Denetimlere Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te katıldı.

Ramazan ayına sayılı günler kala belediyeler de çalışmalarına hız verdi.

Beykoz Belediyesi zabıta ekipleri ile gıda kontrolörleri, ilçedeki vatandaşların Ramazan ayını daha sağlıklı ve huzurlu geçirmeleri için uyarılarda bulundu.

Denetimlere bizzat katılarak Ramazan ayı öncesi özellikle gıda alışverişinin yoğunlaştığını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yıl boyunca yapılan denetimlerin Ramazan ayında da devam edeceğini ve vatandaşların huzurla, güvenle bir Ramazan ayını yaşamaları için çaba gösterdiklerini belirtti.

Firmaları denetleyen ekipler, fırınlarda tavan boyasından ekmek gramajına, hijyen koşullarından çalışanların temizliğine denetleme yaparak, eksik olan firmaları uyardı ve uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Vatandaşlar denetimden memnun kaldı.

Ramazan ayının fırsatçılığa dönüşmemesi için yapılan denetimlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar da, “Maalesef birçok firma Ramazan ayını fırsat bilerek ya fiyat artışı yapıyor ya da sağlık, hijyen konusunda eksikliğe dikkat etmiyor. Zabıta ekipleri denetimlerini daha da artırmalı” diyerek düşüncelerini ifade ettiler. 

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA