MONOLBUĞA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Sosyal anlamda duyarlılığı ile tanıdığımız, inşaat ve gıda sektöründe bölgemizin önde gelen İş adamlarındanAdem Monolbuğa'nın yeğeni Sezer monolboğu Özgül Yalur'la yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
Bu haber 2014-06-25 00:47:31 eklenmiş ve 1042 kez görüntülenmiştir.

MONOLBUĞA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Sosyal anlamda duyarlılığı ile tanıdığımız, inşaat ve gıda sektöründe bölgemizin önde gelen İş adamlarından,  Beykoz Kavacıkta Yörem Cağ Kebap salonun  da işletmecilerinden  olan Adem Monolbuğa'nın yeğeni Sezer monolboğu Özgül Yalur'la yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını  birleştirdiler.

Hafta sonu birçok düğünde olduğu gibi bu düğünde de bölgemizin önde gelen sanatçılarından İsmail Avcı sahne aldı. Söylediği kürtçe-türkçe parçalarla herkesi halaya kaldırdı.

Çavuşbaşı Beykoz'da yapılan düğüne Beykoz HDP ilçe yönetiminden Menderes Kaya, CHP Sancaktepe Bld. Bşk. Adayı Özgen Nama, İş adamlarımızdan Volkan Kaya, Nihat Özbir, CHP Meclis Üyesi Deniz Yıldız, Alihan Tağ gibi bir çok iş adamı siyasetçi yanısıra Beykoz Ardahanlılar Dernek Başkanı Yusuf Sit, Karslılar Kültür Derneği Başkanı Metin Yıldız ve yönetimi  başta olmak üzere bir çok dernek ve yöneticisi de düğüne katıldılar.

CHP Beykoz ilçe teşkilatından da yoğun bir katılımın olduğu düğüne Beykoz Bld. Başkanı Çelikbilek'te Çelenk yolladı.

 

 

DEMİR VE SİT AİLESİ NİŞAN TÖRENİDE BULUŞTULAR...

beyronehir-ademyegendugun__30_.jpg

Aynı gün ve saatlede Ardahanın önde gelen ailelerinden Sit ve Demir ailelerinin nişan töreni vardı. Beykoz'da Beykoz Karslılar derneği lokalinde yapılan bir başka düğünde ise Bilgisayar Mühendisi Levent Demir'in Tekstil sektöründe Sitilist ve Modelist olan Nehir  Sit'le Nişanları yapıldı. Buradaki nişan törenine ise yine Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı Yusuf Sit ve Kars-Der den de başkan yardımcısı İlkin Yıldız katıldılar.

Haberin tüm detay ve fotoğrafları için linke tıklayınız...   

http://www.dogukulturmedya.com/2014fotoarsiv/id10.htm

 

 

DOGU MEDİA/İSTANBUL 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA