HACI İBHARİM NEHREMLİ, “TÜRK CUMHURİYETLERİ’NDE YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI” SEÇİLDİ

Ekovitrin dergisi tarafından 13’üncüsü gerçekleştirilen “Yılın Starları Anketi” geniş bir katılımla tamamlandı. Ekovitrin okurları, Hacı İbrahim Nehremli’yi ”Türk Cumhuriyetleri’nde Yılın Başarılı İş İnsanı” olarak seçti.
Bu haber 2014-06-09 10:54:47 eklenmiş ve 720 kez görüntülenmiştir.

Türkiye’nin ilk uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Starları Anketi’nin 13’üncüsü rekor bir katılımla sona erdi.

Anket sonucunda Hacı İbrahim Nehremli, “Türk Cumhuriyetleri’nde Yılın Başarılı İş İnsanı” olarak seçildi.

2013 Yılın Starları’nı belirlemek için 184.232 oy kullanıldı. 31 ayrı kategoride 91 adayın yarıştığı anket Ekovitrin dergisi ile eş zamanlı olarak Ekovitrin.com haber sitesinde başladı ve yaklaşık üç ay sürdü. Ankete Türkiye ve yurt dışından katılanlar Yılın Starları’nı belirlemek için adeta oy yağdırdı.

Avesta Concern Sahibi Hacı İbrahim Nehremli, Azerbaycan’da dev bir projeye imza attı. Hazar Denizi'nde dolgu usulüyle oluşturulacak 41 farklı ada üzerinde inşa edilecek olan Khazar Islands'ın maliyeti 100 milyar dolar. 2023 yılında tamamlanması planlanan projeyle 1 milyon insanın iskanı hedefleniyor. Projede yüksekliği 1050 metre olan dünyanın en yüksek kulesi, havaalanı, alışveriş merkezleri, üniversite kampusu, okullar, hastaneler, tiyatro salonları, Formula 1 yarışları için pist ve yaşam alanları inşa edilecek.

Yılın Starları, temmuz ayında İstanbul’da düzenlenecek muhteşem bir törenle ödüllerini alacak. Yılın Starları Ödülü, ekonomi, iş ve siyaset dünyasının Oscar’ı niteliği taşıyor.

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA