Moda, müzik, güzellik, eğlence Beylicium’da!

Beylikdüzü’nün ilk AVM’lerinden biri olan ve bünyesindeki farklı markalar ile bölge halkının tercihi olan Beylicium AVM’nin düzenlediği etkinlikte ünlü isimler bir araya geldi.
Bu haber 2014-06-09 10:32:07 eklenmiş ve 798 kez görüntülenmiştir.

31 Mayıs 2014, Cumartesi günü Vatan Şaşmaz’un sunuculuğunda gerçekleşen etkinliğe katılanlar; Tuğba Özerk, Zeynep Tunuslu, Ayşe Tolga ve Hande Kazanova ile eğlenceli saatler geçirdi.

Beylicium AVM, 25-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Moda Haftası kapsamında gerçekleştirdiği, moda, müzik ve güzellik dolu etkinlikte ziyaretçilerini ağırladı. Şele organizasyon&pr'nin organize ettiği;Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen 31 Mayıs Cumartesi günü yapılan etkinliğe bölge halkı ve medya yoğun ilgi gösterdi.

 

Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile renklenen etkinlik, styling’i ünlü modacı Zeynep Tunuslu tarafından yapılan ve günün modasını yansıtan defile ile başladı. Defilenin ardından Zeynep Tunuslu, katılımcılara moda trendler ile ilgili bilgi verdi. Oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga “Güzellik Sohbeti”nde katılımcılara bakım ve güzellik sırlarını aktardı. Astroloji Uzmanı Hande Kazanova ise “Astroloji Sohbeti” ile burçlar hakkında merak edilenleri anlattı. Etkinlikte son olarak geniş bir hayra kitlesi olan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk sahne aldı. Etkinliğe katılanlar, hayranı oldukları sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

 

Ayrıca, 25-31 Mayıs tarihleri arasında, Beylicium AVM’de 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasından belirlenen 5 şanslı kişi, Hande Kazanova ile özel sohbet etme ve burç yorumunu dinleme imkanına sahip oldu.

 

Beylicium AVM’nin Moda Haftası ile başlattığı etkinlikler dizisi, Haziran ayında farklı aktiviteler ile devam edecek

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA