BEYOKOZ ARDADER'DEN DEVRİM GİBİ YÖNETİM...

Yeni yönetim iş dünyası, dalında uzman yöneticilerle Beykoz Ardahanlılar özelinde devrim niteliğinde bir yönetim ortaya çıktı. Yönetim, iş ve yaşamlarında başarılı, toplumsal alana duyarlı kendi dallarında uzman insanlardan oluştu.
Bu haber 2014-06-08 20:52:25 eklenmiş ve 1449 kez görüntülenmiştir.

BEYOKOZ ARDADER'DEN DEVRİM GİBİ YÖNETİM...

 

Merkezi Beykoz'da bulunan Beykoz-İstanbul Ardahanlılar Derneği (ARDADER)08-06-2014 tarihinde yaptığı olağan genel kurulu sonucu yeni yönetimini belirlediler. Birçok Derneğin danışmanlığını yapan, İstanbul Gazete, Radyo, TV. İnternet Gazetecileri Derneği  STK- Örgütlenmeden sorumlu Bşk. Yrd. YUSUF SİT  yapılan genel kurulda Başkanlığa seçildi.

 

Yeni yönetim iş dünyası, dalında uzman yöneticilerle Beykoz Ardahanlılar özelinde devrim niteliğinde bir yönetim ortaya çıktı. Yönetim, iş ve yaşamlarında başarılı, toplumsal alana duyarlı kendi dallarında  uzman insanlardan oluştuğu gibi yönetim kadrosu 7'den 15'e çıkarıldı.

 arderyeniyonetim1__1_.jpg

Genel Kurul'da Divan Başkanlığına Kars-Ardahan-Iğdır İş adamları Derneği (KAİSİAD) Genel Başkanı Süreyya Çinik, Divan Üyeliklerine ise Dernekçilik ve STK alanında uzmanlığı ile bilinen Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, Ardahan Dernekler Federasyonu Bşk Yrd. İş Adamları konseyi Bşk Muhtesim Sarıkaya yaptılar.

 arderyeniyonetim1__6_.jpg

Tek liste ile girilen genel kurulda yeni yönetim oy birliği ile seçildi.

 

Pazar günü olması, gündemleri yoğun olmasına rağmen KAİSİAD Başkanı Çinik, Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, ARDAFED Bşk. Yrd. Sarıkaya, KAİSİAD Bşk. Yrd. Casim Yıldırım Beykoz Ardahanlıları yanlız bırakmadılar. Yoğun gündemlerine rağmen toplumsal alanı her zaman ön planda tutan yöneticilerimize, derneğin üyeleri ve yeni seçilen yönetim teşekkür etdi.

 

Bölge Lobiciliğinin Kilometre Taşlarından Biri Süreyya Çinik:

 

Son 3-4 yıldır bölgemizde STK alanında devrim sayılabilecek gelişmeler yaşanmaya başlandı. Hoçvan Federasyonu, Ardahan Federasyonu, Kars-Ardahan-Iğdır  İş Adamları Derneği, Ardahan Kültür Evi ile hem Ardahan hemde bölge bazında dernekçilik önemli bir mesafe kayd etti.

 

İş adamları bazında diğer duyarlı başkanlarımız gibi Süreyya Çinik kendisine nerede ihtiyaç duylduysa o hep orada oldu. Köy derneneklerinden, ilçe-İl, oralardan federasyonlara bölgemizi ilgilendiren hertür etkinliğin içinde birebir yer aldılar. Bölge iş dünyasının birbirini bulmasında örgütlenmesinde tarihi bir rol oynadılar.

 

Ardahan dernekler Federasyonunun da divan başkanlığını yapan çinik aynı duyarlılılığı Beykoz-İstanbul Ardahanlılar Derneği içinde ortaya koyarak bölge bazında nerede kendisine ihtiyaç duyulduysa  hep orada oldu.

 

Çinik, il derneklerimiz kendi adlarıyla dernekleşmeli. Diğer bölgelerden 30 yıl geriden dernekleşmeye başladık. Derneklerimizin güçlü bir şekilde ortaya çıkması bölge lobimizin de güçlü ve sağlama temeller üzerinde yükselmesi demektir. Doğru temelde STK'lara katkı yapan tüm hemşerilerimizi kutluyoruz.

 

KONGREDE ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

 

Dağ, Dernekçilik alanında Muğlaklık  Dönemi Bitmiştir...

 

İl dernekçiliği bağlamında muğlaklık dönemi bitmiştir. İstanbul'un 39 ilçesinde tümünde Ardahan İl Derneği kurulmalıdır. Kars'lı, Iğdırlı hemşerilerimiz de Ardahanlıları örnek alarak dernekleşmeli. Ardahanlılar gibi federasyonlarını kurmalıdırlar. Er yada geç Kars-Ardahan-Iğdırlılar Konfederasyon çatısı altında birleşeceklerdir, bu sürecin kavranması lazım. Kavramayanlar dernekçilik alanında hezimet yaşayacaklardır...

Kars-Ardahan diye birleşik bir il yok. 23 yıldır bu iller birbirinden ayrıldı. Bundan dolayı Karslılar Kars Derneği, Ardahanlılar Ardahan Derneği çatısı altında kendi adları ile dernekleşmeli. Dernekleşmede muğlak belli olmayan sınırlar ortadan kaldırılmalıdır. Bir başka deyişle Kastamonu-Hatay diye bir il derneği olmayacağı gibi,  Kars-Ardahan diye birleşik bir il derneği de olamaz. Dernekçilik alanında bu durum bir komedidir. Bu komedinin Kars-Ardahan yada KAİ diyenler tarafından görülmesi lazım.

 

SARIKAYA, "SİT,  BİR İŞE EL ATIYSA O İŞİ BİTMİŞ BİLİN":

 

Ardahan Dernekler Federasyonunu temsilen genel kurula katılan Sarıkaya, yeni yönetimle birlikte Beykoz Ardahanlılar deyim yerindeyse devrim yaptılar. Böylesine uzman bir kadro ile burada ilk defa karşılaştık. İstanbul genelinde bölge dernekçiliğinin oturmasında hiçbir özveriden kaçınmayan SİT, Beykoz'da da Ardahan Dernekçiliğini ileri bir merhaleye taşıyacaktır.

 

BAŞKAN SEÇİLMESİNİN ARDINDAN KISA BİR KONUŞMA YAPAN YUSUF SİT:

BEYKOZ ARDAHANLILAR DERNEĞİ TÜM İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ÖRNEK BİR STK OLACAKTIR DEDİ:

 yusuf_sitos1.jpg

SİT, Beykoz Ardahanlılar oluşturdukları yeni yönetimle Beykoz'da muğlaklık dönemini bitirdiler. Oluşan güçlü yönetimle birlikte Ardahan bazında yaşanan sıkıntılar bu saatten itibaren tarihe gömülmüştür. Bundan sonra Ardahanlıların dernekçilik alanında kafalarının karıştırılmasına sağa sola çekilmelerine müsade etmeyeceğiz dediler.

 

Sit, Ardahan 23 yıldır Karstan ayrılarak il olmuştur. Kars-Ardahan diye birleşik bir il yoktur. Kars ve Ardahan ayrı iller olarak vardırlar. Bu gerçek Beykoz'da yaşayan tüm Ardahanlılar tarafından bilinmektedir. Bundan dolayı İstanbulun 39 ilçesinde Ardahanlılar kendi adları ile dernekleştiler. Esenyurt başta olmak üzere Ardahan il dernekleri hızla ortaya çıktılar. Çıkmakla kalmadılar, bölgenin en güçlü federasyonunu ortaya çıkardılar. Beykoz'da bu süreç biraz sancılı da olsa bugün burada yaptığımız kongre ile tarihe karışmıştır. Ardahan Derneği binbir oyun ve kumpasa rağmen çok güçlü bir yönetimle tüm Ardahanlıları kapsayacak bir güçle ortaya çıkmış bulunmaktadır.

 

Bayramoğlu  Döner gibi dünya markası olan bir firmamız, İrafan Koç gibi yüzlerce hemşerimize iş veren iş adamlarımız, medya alanında Türkiyenin devlerinden olan Ali Rıza Yıldız gibi devler, yönetimimizde yer alan kendi dallarında uzaman olan diğer tüm yönetici arkadaşlarımız bugün burada Ardahanlılar olarak ortaya koyduğumuz birlik beraberlik sonucu emin olun tarih yazdılar...

 

Başkanımız  Tuncer Dağ'ında ifade ettiği gibi il dernekçiliği bazında Ardahanlıların yakaladığı başarıyı Karslılarında yakalamsı en büyük arzumuzdur. Bu konuda her zaman kendilerine destek olacağımız bilinmelidir.

 

Konuşmaların ardından divan ve katılımcılar seçilen yeni yönetimi tebrik edip başarı dileklerinde bulundular...

 

Gazeteci  Yusuf Sit'in başkanlığında Kurulan yeni yönetim aşağıdaki isimlerden oluştu

Yusuf Sit               (Doğu Medya-Doğu Haber İmtiyaz Sahibi)

İbrahim Arslan     (İş Adamı- Bayramoğlu Döner)

Ali Rıza Yıldız         (Yıldız Medya Gurubu İmtiyaz Sahibi- İstanbul Gazete, Radyo, TV. İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı)

Asker Avşar            (Tekstil-Özel Sektör Üst Düzey Yönetici)

Serkan Korkmaz    (Özel Sektör- Mali Müşavir)

Akın Bozkaya           (Kamu Üst Düzey Yönetici-SAKUD Başkanı)

Telli Yıldız                 (Turizm Sektörü Yönetici)

Fuat Avşar               (AREV Genel Sekreteri- Kamu Yönetici)

Alican Koç               (İş Adamı-Turizm, Hizmet Sektörü)

Ahmet Avşar          (Kamu Üst Düzey Yönetici)

Alattin Kılıç             (Sendikacı, Kamu Sektörü)

Ergin Akdeniz         (İş Adamı Catering)

Bedirhan Yıldız      (İş Adamı-İşletmeci, Turizm, Hizmet Sektörü)

Giyasettin Ateş    (İşletmeci)

Selver Koç             (Turizm-Hizmet Sektörü İşletmeci)

 

YEDEK YÖNETİM

Gülhan Demir

Ayhan Demir

Reyhan Bağcı

Zübeyde Yıldız

Cevdet Kaya

Hasan Yıldız

Özgür Demir

Ahmet Yıldız

Bayram Çelik

Sadık Arslan

Devriş Demir

Tuncer Demirbaş

Cengiz Kaşka

Erol Demir

 

 

DENETLEME KOMİSYONU

SÜLEYMAN YILDIZ

ŞAKİR ÖZER

TOPÇU KILIÇ

arderyeniyonetim1__3_.jpg

arderyeniyonetim1__4_.jpg

arderyeniyonetim1__2_.jpg

arderyeniyonetim1__8_.jpg

arderyeniyonetim1__5_.jpg

 

YUSUF SİT KİMDİR

http://www.dkmhaber.com/haber/14582/istanbul-ardahanlilar-dernegi-genel-kurula-gidiyor.html

 

Dogu Medya-Dogu Haber/İstanbul

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA