KAKAÇLILAR PİKNİKTE BULUŞTU

Kars,Arpaçay, Kakaç köyü Derneği etkinlikler kapsamında tüm köylüleriyle birlikte kır pikniğinde bir araya geldiler.
Bu haber 2014-06-03 19:36:04 eklenmiş ve 745 kez görüntülenmiştir.

İstanbul,Çatalca Akalan köyü piknik alanında gerçekleştilen aile piknikniğine, Cevdet Yılmazın söylemiş olduğu yöresel türkülerle halaylar çekilerek gerçekleşti.

“Pikniğe katılım yoğundu.

 Coşkulu kalabalık şeklinde gerçekleştirilen piknikte; doğa harikası ortamda mankal keyfi yapan Kakaç köylüleri oldukça neşeliğdi. Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği aile pikniğinde davul, zurna ve türküler eşliğinde halaylar çekilip türküler söylendi.

Kakaç köyü Dernek başkanın Erol Kırım ve yeni yönetiminin gerçekleştirmiş olduğu piknikte, açılış konuşmasını yapan Başkan kırım; Köylülerinin bu etkinliğe yoğun ilgi göstermelerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek konuklarına “Sevgili köylülerim hepiniz hoş geldiniz diyerek”, teşekkür etti .

Dernek Başkanı Erol Kırım konuşmasını şunları söyledi; “2004 yılında kurulmuş olan Kakaç Köyü Derneğinin 10 yıdır Başkanlık görevini sürmekteğim”. “Kuruluşundan bu güne kadar bir çok alanda faaliyetler ve etkinlikler siz değerli üyelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik”. “Bunlardan 3 tane yemekli gece, 3 tane piknik çeşitli etkinlik yaptık.Bundan sonrada Dernek faaliyetlerimizi siz değerli üyelerimiz destek verdiği sürece sürdüreceğiz.

 “ Köyümüz gençliğinin bayrağı devralma zamanı geldi”

 Öz kültür ve geleneğini sürdürme görevini onlara devretmeği sabırsızlıkla bekliyorum. Bu derneği, biz büyükler olarak kurduk ve bu günlere getirdik. Bundan sonra Dernek faaliyetlerini, “Başkanlığından başlayarak devralma ve sürdürme görevide artık,siz değerli gençlerindir”. kuruluşundan bu güne kadar Derneğin yönetimden üyesine kadar emeği geçen bütün dostlara çok teşekkür ederim.

01-06-2014 Tarihli yapmış olduğumuz aile pikniğimize, yoğun işleleri münasebetiğle katılamayıp, bu güzel günde bizleri yanlız bırakmayıp telefonla katılarak bizleri onurlandıran; Porf Dr; Erol Taşdemiroğlu, Esenyurt Belediye Başkan adayı; Çetin Çapan, Köyümüz eski muhtarı; Nazim Çakar, Erol Papakçı,Taner Çakar, Ayhan Bahtiyar, Köyümüz eniştesi; Nebi Akçay’a ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA