Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi'nden Yılsonu Etkinliği

Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi’nin geleneksel ‘Yıl Sonu Etkinlikleri’nin 3'cüsü Yapıldı
Bu haber 2014-05-30 09:52:30 eklenmiş ve 782 kez görüntülenmiştir.

Iğdır Kültür Sarayı’nda yapılan etkinliklere; Iğdır Valisi Davut Haner, Belediye Başkanı Murat Yikit ve Eş Başkan Şaziye Önder, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Kültür Turizm Müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yaptıkları yağlı boya ve kurşun kalem çalışmalarının sergilendiği resim sergisinin açılışını Iğdır Valisi Davut Haner yaptı. Program şiir dinletisi ve klasik müzik örnekleriyle devam etti.

 
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Alagöz, Iğdır Güzel Sanatlar Lisesi’nin açılışı, eğitimi, amacı hakkında kısaca bilgi verdi. Alagöz, okullarının 2011-2012 eğitim öğretim yılında hizmete açıldığını, Iğdır'da yetenekli gençler olduğunu, ancak bu gençlerin yeteneklerinin geliştirebilme acısında okullarının çok önemli olduğunu belirtti. Alagöz, "Iğdır Güzel Sanatlar Lisemizde; müzik, resim ve sanatsal alanlarda ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek çabası içerindeyiz. Umarız ki okulumuz da bu yüksek amacı hizmet edecektir" dedi.
 
Programa Van'dan konuk olarak gelen Şair Müştehir Karakaya’nın okuduğu şiirle duygulu anlar yaşandı. Yakın zamanda Soma’da gerçekleşen felakette hayatını kaybedenlere ithaf ettiği şiiri beğeni topladı.
 
Bu etkinliklerin ardından Iğdır Güzel Sanatlar lisesi öğretmen ve öğrencilerinden sunulan müzik ziyafetiyle program son buldu.
Haber: Murat Akkuş/Iğdır
ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA