QELLİK (ÇOBANLI) DAYANIŞMA GECESİ HOÇFED'DE YAPILDI

Qellik Dernek yönetimi mülkiyete kavuşmaları ve üyelerine teşekkür için Hoç-Fed Akif Yılmaz Kongre Salonunda dayanışma gecesi düzenlediler.
Bu haber 2014-05-25 23:23:10 eklenmiş ve 1898 kez görüntülenmiştir.
QELLİK (ÇOBANLI) DAYANIŞMA GECESİ HOÇFED'DE YAPILDI
 
Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi olan Qellık (Çobanlı Köyü) Derneği Esenyurtta dernekleri için 6 katlı bir bina yaptılar.
 
Qellik Dernek yönetimi mülkiyete kavuşmaları ve üyelerine teşekkür için Hoç-Fed Akif Yılmaz Kongre Salonunda dayanışma gecesi düzenlediler.
 
Bölge iş dünyamızın en önemli temsilcilerinden olan Yakup Süt'ün Qelik'li olması bu derneğimize karşı ilgiyi hayli artırdı.
 
Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İşadamları Derneği başta olmak üzere federasyona bağlı derneklerin büyük çoğunluğu bu dayanışma gecesinde yer aldılar.
 
qellikdaygecesihocfedde__53_.jpg
 
Geceye sanatçı olarak mahalli sanatçıların yanı sıra Şahe Bedo sahne aldı. Davetlilere  tam bir müzik ziyafeti çekti.
qellikdaygecesihocfedde__68_.jpg
Gecede Yakup Süt, Kurucu başkan Adil Özer, ondan sonraki başkanlar, Alican Gökce, Abdullah Karakoç , derneğin şu andaki başkanı Ali Cevdet Özer, derneğin mülkiyete kavuşmasında emeği geçen tüm işadamlarına plaket verildi.
 
İşadamı Yakup Süt'ün plaketini Kaisiad Başkanı Çinik verirken, dernek başkanı Özer'in plaketini ise Hoç-Fed başkanı Mavzer verdi.
 
Hoç-Fed başkanı Mavzer, Federasyonun ve üye derneklerin mülkiyet sorunlarını çözmekle önemli bir mesafe kaydetiklerini bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ve kutladıklarını belirttiler.
qellikdaygecesihocfedde__73_.jpg
Kaisiad Başkanı Çinik, Hoç-Fed ve bağlı dernekleri STK alanındaki başarılarından dolayı kutluyoruz. Yakup Süt gibi bir değerimizin olmasıyla da ayrıca gurur duyuyoruz. Süt bulunduğu her platformda bölgemizi en iyi temsil eden işadamlarımızdan biri. Sosyal boyutuyla böylesine duyarlı bir işadamımızın olması tüm bölgemiz için gurur kaynağı.
Tüm STK'lar birbirinin rakibi değil tamamlayıcısıdır. Bölgemizde STK'ların birlikte hareket etmesini birbirlerine destek sunmalarını sağlamalıyız dediler.
 
Gecenin açılış konuşmasını Dernek başkanı Ali Cevdet Özer Yaptı. Özer, başta iş adamımız Yakup Süt olmak üzere derneklerinin bu günlere galmasinde katkı sunan kurucu başkan ve önceki başkanlara yönetim kurulu üyelerine, iş adamlarına ve tüm üyelere teşekkür etti.
 
Özer, STK'ların en önemli basamağı köy dernekleridir, dernekler sağlam ve sağlıklı temeller üzerinde yükselirse toplumsal anlamda her alanda sağlam bir yapılanma gelişir. STK ve toplumsal anlamda yapılan çalışmaları, harcanan emekleri saygıyla karşılyoruz. Gecemize katılmakla bizleri onurlandırdınız . Katılımınız için yönetim kurulumuz adına hepinize teşekkür ediyoruz.
 
Özerin ardından Hoç-Fed başkanı Yakup Mavzer, Kaisiad Başkanı Süreyya Çinik, Yöneticiler konuşma yaptılar. Derneğin eksikliklerinin giderilmesi  için Yakup Süt tekrardan yüklü miktarda bağışita bulunurken, KAİSİAD 5 bin, diğer iş adamları ve üyelerde bağış yaptılar.
 
qellikdaygecesihocfedde__35_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__38_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__77_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__59_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__65_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__44_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__67_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__55_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__47_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__42_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__34_.jpg
 
qellikdaygecesihocfedde__45_.jpg
 
Dogu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA