KARS SPOR'DA BAYRAM

Karsta bayram Karssporun kümede kalması takıma gönul verenler tarafıında bayram gibi karşılandı.
Bu haber 2014-05-23 22:59:04 eklenmiş ve 573 kez görüntülenmiştir.

KARS SPOR'DA BAYRAM

Karsta bayram Karssporun kümede kalması takıma gönul verenler tarafıında bayram gibi karşılandı.

 Gerek gurbate gerek Karsta sevinç coşkusu sevgi seli oluştu. Genç sporcular Karsın küme düşmesini önlediler. İleri gelen Karslılar sözde Karslı değilseniz bir şehrin en önemli kimliği olan sporuna kars spora hep birlikte sahip çıkalım.

Kars Spora harcadığımız emekler yerini buldu. Karsa ve karsspora 2014-2015 sezonu bal ligi hayırlı olsun,  tebrikler yurekli gençler,  parasız pulsuz sahipsiz bu takıma sahiplenip kümede bıraktığınız için teşekürler.

 Çok kıt koşullarda genöler Kars Sporu önemli bir konuma taşıdılar.  Peki bundan sonra ne olacak yinemi kotu ruyalar yinemi kimkansızlıklar devamı edecek.  Uzakta bir köy var misali uzakta bir kars var diye mi yaklaşacağız?

Seçim zamanı hepimiz karslıyız,  hepimiz delikanlıyız değerlerimizi sahipleniyoruz, seçim sonrası neden yokuz, neden ortalıkta gorunmuyoruz,  ne olacak bu şehrin ve bu takımın sorunu insanlar hep takımın borcu var deyip uzak kalmaları çaremi değilmi varsa bir çare nasıl olacak ne yapılacak bu gunden sonra iş tamamen iş adamlarımıza ve yoneticililere duşecek gencecik çocukların sahiplendiği takıma kocaman insanlar neden sahiplenemiyor.

 Kaçmak fayda olmaz melmeketimize gelin dostlar el birliği gonul birliği yapalım bu şehri güzel yerlere getirelim spor bir şehrin aynası dır o aynayı yok edersen şehri yok edersiniz rahmetli aşık şenliğin 93 koçaklamasında olduğu gibi gelin can sağken melmeketimize sahip çıkalım.

 Bırakın duşerse duşsun artık diyen yoneticilere ve iş adamlarına inat gelin birlikte ayakta duralım dostlar karsın kalesi gibi dimdik ayakta duralım karsın çayı gibi bulanık akmıyalım gelin dostlar gun birlik gunudur gun namerdin değil artık merdin günüdur

Dogu Haber- Cevdet Taşkıran/Kars 

 

11 May 17:34

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA