SALTANAT MANGAL'IN AÇILIŞI YAPILDI

Hemşerilerimizden Beykoz CHP Meclis Üyesi Deniz Yıldız ve Barış Demir'in birlikte işlettikleri Saltanat Mangal'ın açılışı yapıldı.
Bu haber 2014-05-14 11:02:56 eklenmiş ve 2066 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK- SİYASET DÜNYASI SALATANAT MANGALIN AÇILIŞINDA BULUŞTU

Genç İş Adamlarımızdan Beykoz CHP Belediye Meclis Üyesi Deniz Yıldız ve Turizm-Restaurant sektöründe işletmeci Barış Demir'in birlikte işlettikleri SALTANAT MANGAL'ın açılışı bu Cumartesi günü (17-Mayıs 2014) Bölge STK-siyaset, Sanat ve İş Dünyasının yoğun  katılımı ile gerçekleşti. 

Hemşerilerimizden Beykoz CHP Meclis Üyesi Deniz Yıldız ve Barış Demir'in birlikte işlettikleri Saltanat Mangal'ın açılışı yapıldı.

Saltanat Kebap'ın açılışını aralarında Bld. Bşk. Yücel Çelikbilek, Yakup Süt gibi önde gelen iş adamlarımız dualar eşliğinde açılışı yaptılar...

 

 saltkebap.jpg

Genç işadamlarımızdan olan Deniz Yıldız ve Barış Demir kısa bir zaman zarfında turizm, restaurant ve hizmet sektöründe önemli bir mesafe kayd ettiler.

saltkebap1.jpg

 

Ak Deniz Sahillerinden İstanbul Boğazına birçok mekanın işletmeciliğini yapan genç iş adamlarımız, Çengelköy Natoyolu (Çengelköy/ÜsküdarGüzeltepe Mahallesi Zübeyda Hanm Caddesi No:39 ) adresinde yer alan Saltanat Mangalla  mangalı, kebabı birer sanat eserine dönüştürdüler. Ocakbaşı şeklinde mekanın hemen girişinde  yer alan 4-8-12 kişilik ocakbaşı masaların yanı sıra ister içerde, isterseniz mekanın harikulade bahçesinde o nefis tatlardan, zengin çeşit ve menüden dilediğinizi  seçip sipariş verip yiyebilyorsunuz.

Mekan ailer, iş -arkadaş  toplantıları için ideal bir mekan. Estetiği, mimarisi, tatları, çeşit ve fiyatları ile sözkonusu bölgede bulabileceğiniz harika bir mekan Saltanat Mangal...

 

Açılışa bölge iş -stk-siyaset dünyamızdan yoğun bir katılım oldu. Açılış Kurdelesini, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yakup Süt, Gürsel Tekin gibi bölgemizin önde gelen bireyleri birlikte kestiler...

Adres:

SALTANAT MANGAL  - Çengelköy/Üsküdar

Güzeltepe Mahallesi Zübeyda Hanm Caddesi No:39 Çengelköy/Üsküdar

34688 Üsküdar, İstanbul

Telefon (0216) 332 2100

E-posta info@saltanatrestaurant.com

İnternet Sitesi http://www.saltanatrestaurant.com

 

Firma hakkında detaylı bilgiler için sitemizin iş dünyası bölümüne bakınız...

http://www.dkmmedyatv.com/firma/65/saltanat-mangal-cengelkoyuskudar.html

http://www.dkmmedyatv.com/firma/62/saltanat-mangal-cengelkoyuskudar.html

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA