Yılan zehirini alt eden Sibel evlendi

Iğdır Tuzluca'nın Hadımlı Köyü'nde 2 kez yılan sokmasıyla medya organlarında boy gösteren ve her seferinde ölümün kıyısından dönen Sibel Karaali evlendi.
Bu haber 2014-05-02 18:26:46 eklenmiş ve 650 kez görüntülenmiştir.

Hem yaşadığı köyde, hem de Iğdır Karakoyunlu'ya bağlı Doğanşallı (Gecer) Köyü'nde yapılan iki ayrı düğünle hayatını Murat Arslan'la birleştiren Sibel, böylece yılanların zehiriyle baş etmiş olmanın karşılığını da almış oldu.

Iğdır Karakoyunlu'ya gelin giden Sibel için önce kendi köyü olan Hadımlı'da kına gecesi ve ertesi gün düğün töreni yapıldı. Davul zurna eşliğinde gerçekleşen düğün töreninden sonra eşinin yaşadığı Karakoyunlu Doğanşallı ( Gecer) Köyü'ne götürülen Sibel ve Murat için bir düğün töreni daha yapıldı. Her iki düğüne Karaali ve Arslan ailelerinin yakınları ve dostları yoğun ilgi gösterdi. 



Sibel ve Murat için düzenlenen düğünlerde Iğdır dışında yaşayan çok sayıda yakınlarının da katıldığı gözlenirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Iğdır yöresine has müzik, oyun ve eğlencelerin hakim olduğu düğünlerde ailelerin yakınları ve davetliler gönüllerince eğelenerek genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.  

DKMHABER

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA