Özgür Der Temsilciliğine Molotofkokteylli Saldırıya Tepki

Diyarbakır'da Özgür Der Bağlar İlçe Temsilciliğine düzenlenen molotofkokteylli saldırı kınandı.
Bu haber 2013-08-12 18:59:02 eklenmiş ve 373 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır'da Özgür-Der Bağlar İlçe Temsilciliğine düzenlenen molotofkokteylli saldırı kınandı.

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bağlar İlçe Temsilcisi  Nurullah Canpolat, Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle bazı Kürt milliyetçi çevreler tarafından günlerdir hedef gösterildiklerini, bunun ardından 9 Ağustos gecesi Özgür-Der Van Şubesine yönelik molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendiğini anımsattı.

Dün gece de Diyarbakır Bağlar Özgür-Der Temsilciliğine yönelik molotofkokteylli saldırı yapıldığını kaydeden Canpolat, şöyle konuştu:

"Bu saldırılar sürpriz olmamıştır. İslami yapılar, yardım kuruluşları ve medya organları aleyhine ısrarlı bir tarzda sürdürülen iftira ve dezenformasyon kampanyasının bir neticesidir. Söz konusu kampanyanın tümüyle temelsiz ve yalan olduğunun delilleriyle birlikte ortaya konulması birtakım çevrelerde had safhada bir tahammülsüzlük ve saldırganlık doğurmuştur. Özgür-Der bilinçli olarak hedef gösterilmektedir. Çünkü Suriye'de İslamcı güçlerin masum Kürt sivilleri öldürdüğüne dair ortaya atılan iddiaların yalan olduğunu tüm çıplaklığıyla ortaya koymuştur."

Suriye'deki Kürt bölgesinde halihazırda belgelenen bir katliam olmadığını ifade eden Canpolat, "Tutarsız ve vahşice bir tutumla Özgür-Der şubelerini molotofla, silahla baskı altına almaya ve susturmaya yeltenmektedirler. Bu vesileyle kamuoyuna ve tüm halkımıza Bağlar temsilciliğimize gerçekleşen bu saldırıyı lanetlediğimizi duyuruyoruz" dedi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Özgür Der Temsilciliğine Molotofkokteylli Saldırıya Tepki
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA