İsrail uzaya 2.

Sınırları belli olmayan, devlet yapılanması ile dünyanın en büyük, en derin terör örgütü olan,
Bu haber 2014-04-11 10:33:04 eklenmiş ve 710 kez görüntülenmiştir.

İsrail uzaya 2. "casus uydu" sunu fırlattı

 

Sınırları belli olmayan, devlet yapılanması ile dünyanın en büyük, en derin terör örgütü olan,  Ortadoğu’daki tüm halkları ve milletleri açık hedef seçen, varlığıyla dünya barışı için büyük bir tehdit olan,  Meclis-i Aksayı işgal ederek bir milyar Müslümanı Şeyine … takmayan  İsrail uzaya 2. Casus Uydusunu fırlattı.

Tehdit altındaki Müslüman milletlerin komedyen konumu ise artarak devam ediyor. Bölünme son gaz gidiyor, alevistan, şiistan, kürdistan, lazistan, suniistan…

 

İsrail'in uzaya "casus uydu" fırlattığı bildirildi. Savunma Bakanı Moshe Yalon, yazılı açıklamasında, "Başarıyla fırlatılan Ofek 10 uydusu, İsrail'in olağanüstü teknolojik yeteneklerinin ek kanıtıdır" ifadesini kullandı.

 

Yalon, Ofek 10 uydusunun, İsrail devletinin istihbarat toplama yeteneğini geliştirip, savunma topluluğuna, günün her saatinde her türlü hava koşullarında uzaktaki ve yakındaki tehditleri yönetmesine imkan sağlayacağını belirtti.

 

Ç;alışmada emeği geçen Savunma Bakanlığı Uzay Ajansı ile İsrail Uzay Endüstrisi'ne teşekkür eden Yalon, "Komşularımız üzerindeki önemli teknolojik üstünlüğümüzü güçlendirmeye devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

 

İsrail, 4 yıl önce de benzer bir "casus uydu"yu uzaya fırlatmıştı. "Casus uydu" İsrail'e, İran'ın yanı sıra bölgedeki diğer Ortadoğu ülkelerini de izleyebilme kabiliyeti kazandırdı.

dogu haber, doğu haber , dogu medya, doğu medya, dkm haber, dkm medya, doğu kültür, doğu kültür gazetesi, doğu kültür medya, kars haber, ardahan haber, Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı- haberler, Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı-İstanbul haberler, dernekler, stklar, iş dünyası... 

 

ETİKETLER : dogu haber doğu haber dogu medya doğu medya dkm haber dkm medya doğu kültür doğu kültür gazetesi doğu kültür medya
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA