İSTANBUL’DA ARDAHAN GÜCÜ-ARDAHAN LOBİSİ…

2009 -2014 Yerel seçimlerinde DKM Medya’nın da içinde yer aldığı Kars-Ardahan Lobiciliği, Ardahan Lobisi kimlere detek sunduysa onlar açık ara farkla kazandılar.
Bu haber 2014-04-06 21:45:31 eklenmiş ve 1215 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL’DA ARDAHAN GÜCÜ-ARDAHAN LOBİSİ…

 

2009 -2014 Yerel seçimlerinde DKM Medya’nın da içinde yer aldığı Kars-Ardahan Lobiciliği, Ardahan Lobisi kimlere destek sunduysa onlar açık ara farkla kazandılar.

 

DKM Medya’nın başını çektiği bu lobileşmede birçok dernek başkanı ve birçok  kanaat önderi, iş adamı  birlikte hareket ederek önemli başarılara imza attılar.

 

Bu gerçek lobiciliğin dışında kendilerini güç olarak lanse edip hemşerilerimizi paketleyen, yanıltan sahte birçok lobi vb. yapı da her zaman var oldu. Sahte güçlerle, gerçek güçleri birbirinden ayırmayan hemşerilerimiz de üzülerek ifade edelim hezimeti yaşadılar…

 

DKM Medya’yı takip edenler toplumsal alanda İş, STK ve diğer alanlarda kimlerin ne yaptıkları, nasıl bir güce sahip olduklarını, medyamızın bu alandaki belirleyiciliğini rahatlıkla görebilirler…

 

BEYKOZ’DAKİ ARDAHAN LOBİSİ OY PATLAMASI YAŞATTI…

 

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Partinin Beykoz’da oy patlamasını sağlayan hemşerilerimiz hemşerileri  Başkan Yücel Çelikbilek’e olağanüstü bir destek verdiler. Beykoz tarihinde bir ilki ifade eden  bir durum olarak Çelikbilek art arda yeniden başkan seçildi.

2009 Yerel seçimlerinde de olduğu gibi DKM Medya basın-yayın, danışmanlık alanında üzerine düşeni yaparken, hemşerilerimizi birbirleri ile buluştururken, 2014 yerel seçimlerinde de bir çok hemşerimizle birlikte hareket etmesinde öncü rolunu oynayarak  istenen sonucun alınmasında büyük rol oynadı.

 

Beykoz genelinde Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, Ak Prati  Beykoz  İlçe Y.K. Üyesi ve bu dönemde Meclis üyeliğine seçilen Tuncer Dede, Y.K Üyesi Haci Demir, basın alanında DKM Medya, iş adamı  Metin Şancı, DKM Medyanın Fahri İmtiyaz Sahiplerinden İş adamlarımızdan İrfan Koç, Halimarslan, İbrahim Arslan (Bayramoğl. DÖNER), İlhan Özdemir, İbrahim Beşli, Kavacıktan Serkan Korkmaz , Özcan Korkmaz vb. onlarca hemşerimiz, kurumlarımız 2009 yılından başlayarak günümüze kadar birlikte hareket eden iyi bir lobi örneği ortaya çıkardılar. Memet Abay (Özel Kalem) lobimizle her zaman uyumlu ve özveri çalışmasıyla fahri hemşeriliğimizi kazanan bir isim oldu.

hdpbeykoz__28_.jpg

Ardahan’lılar bazında ortaya çıkan bu lobileşme ve birlikte hareket etme desteklenen kesimler açısından her zaman olduğu gibi zaferle sonuçlandı…

 

YENİ MAHALLEDE OY PATLAMASI YAŞANDI

Beykoz’da destek anlamında yeni mahalle 1.liği aldı. Tuncer Dedenin ekibinde yer alan seçim süreci boyunca Tuncer Dede ile birlikte çalışan Suat Gökçe Yeni Mahallede önemli ve özverili bir çalışma yaparak ziyaret etmediği ev, sıkmadığı el bırakmadı.  Emine Tüter, Turan Avşar gibi Birçok hemşerimiz kanaat önderleri,  gücün gerçek temsilcileri dernek başknalarımız da açıkça Başkan Çelikbilek ve Ak Partiye desteklerini sundular. Özverili çalışmaları ile Yeni Mahallede bu yıl yapılan seçimlerde oy patlaması yaşattılar.

beykozbldgece__52_.jpg 

Beykoz genelinde 2009 yılından 2014 yılına süreç içinde önemli ve güçlü bir Ardahan lobisi oluştu. DKM Medyanın basın ve danışmanlık  ayağını oluşturduğu bu lobişleme hergeçen yıl biraz daha da güçlenerek büyüyerek yoluna devam ediyor…

sncktpeblddynsma__82_.jpg

Beykoz’da olduğu gibi Kars-Ardahanlıların yoğun olarak yaşadıkları  yerlerde hep birlikte belirleyici güç oldular. Her zaman DKM –Medyanın itici bir güç olarak içinde yer aldığı bu süreçte Ardahan’dan İstanbul’a hemşerilerimizin belirleyici olduğu bir çok il-ilçede birlikte hareket etmenin semeresini aldılar.

Bunlara birkaç örnek verecek olursak Sancaktepe, …, Kağıthane, Sarıyer …  vb. bir çok ilçede deyim yerinde ise destekledikleri başkanlara zafer yaşattılar…

ardaserekremyemeki__7_.jpg

ardaserekremyemeki__14_.jpg

ARDAHAN LOBİSİ SARIYER’DE DE TARİH YAZDI

 

Sarıyerde Kars –Ardahan-Iğdır  bölge bazında belirleyici bir güç olan bazı dernek başkanlarımız, STK’lar ve DKM Medyanın güç birliği ile   Beykozda olduğu gibi Sarıyerde de dernek başkanlarımız, kanaat önderleri öncülüğünde oluşan Ardahan lobisi tavrını ve desteğini  halkın istek ve görüşleri doğrultusunda  2.kez başkan seçilen Şükrü Genç’ten yana koydular.

CHP’yi  temsilen Şükrü Genç’te boğazın öbür yakasında İktidar partisi Başkanı Çelikbilek gibi bir ilke imza attı peşpeşe 2.kez başkan seçildi.

qimiligece04__150_.jpg

Ataşehir: Dernek başkanlarımızdan Ulaşım Müdürü Orhan Çerkez, Qımıli dernek bşk. Aşkın Sit, Qımılı Dernek Gecesinde Bld. Bşk. Battal İlgezdi ile birlikte.

Burada İstanbul başta olmak üzere Kars-Ardahan- Iğdır- Ağrı'da yaptığımız çalışmaları, değişik bir çok semt ilçe vb. yerlerde yaptığımız çalışmalar haberi çok büyüteceğinden birçoğuna değinmeden geçiyoruz. Bölgemizde en önemli gerçeklerden biri DKM Medya'nın öncülüğü ve danışmanlığı çerçevesinde giderek güçlenen belirleyici büyük bir lobinin oluştuğu gerçeği...

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA