NEDEN AK PARTİ...

Türkiye'yi Ukrayna gibi yıkmak, bölmek, Suriye, Irak, Mısır gibi askeri-paralel darbe yaparak tarihten silmeye çalıştılar. Bu vahim saldırı karşısında ülkenin bekasının düşünen her kes Ak Partiye yüklenmelidir...
Bu haber 2014-03-30 02:52:58 eklenmiş ve 690 kez görüntülenmiştir.

NEDEN AK PARTİ

 

Türkiye'yi Ukrayna gibi yıkmak, bölmek, Suriye, Irak, Mısır gibi askeri-paralel  darbe yaparak tarihten silmeye çalıştılar. Bu vahim saldırı karşısında ülkenin bekasının düşünen her kes Ak Partiye yüklenmelidir...

 

Facebook’ta Dilek Yıldırım adlı kullanıcı, seçim öncesi yapılan ihanetlere ve paralel yapının vesayet gayretlerine karşın “Hafızaları tazeleyelim” diyerek “Neden Ak Parti?” başlıklı yazılar paylaştı. Çeşitli ayar değişikliklerine rağmen internete girenler tarafından büyük ilgi gördü.

 

İşte “Neden AK Parti?” sorusunun madde madde cevapları...

1- 5 Mart itibariyle 65 yaş üstü tüm vatandaşlar toplu taşımalardan ücretsiz faydalanıyor. Bu imkânı veren AK Partiye 1 oy borçlusunuz

2-  İntibak yasasından dolayı daha yüksek maaş alanlar; maaşlar arası dengesizliği/adaletsizliği ortadan kaldıran AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

3- Kredi Kartı borcundan dolayı hapis yatılıyordu önceden! Kredi kartından mal beyanı zorunluluğunu ve dolayısıyla mahkûmiyeti kaldıran AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

4- 2010 öncesi vergi borcu olanlar yurtdışına çıkamazken şimdi ne kadar borcu olursa olsun yurtdışına çıkabilenler AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

5-  Öncesinde doğum borçlanması yokken şimdi doğum borçlanması yaparak emeklilik hakkı kazanmış/kazanacak olanlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

6- Öncesinde annelere çocukları için eğitim parası verilmez şimdi "şartlı eğitim yardımı" alan anneler/babalar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

7- 2003 yılından bu yana kaynağı fondan aktarılmak suretiyle MEB tarafından dağıtılan ücretsiz kitaplar için AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

8- İŞKUR'a kayıtlı personel istihdam eden işverenler minimum 12 boyunca SGK işveren payı ödemeyen ve bundan faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

9- 2008 öncesi emekli maaşlarına haciz gelirken; şimdi kişisel borçtan dolayı haciz konulamıyor. Bundan faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

10- Herkese eşit mesafede olan, fırsat eşitliği sağlayan, özgürlükleri genişleten, demokrasiyi işlevselleştiren AK Partiye 1 oy borçlusunuz.

11-  Öncesinde öğrenci yol kartı süreyle sınırlıyken bugün okuduğu sürece "öğrenci kartı" imkânlarından faydalananlar AK Partiye 1 oy borçlusunuz...

Haberin tüm detayları için linke bkz...

http://www.takvim.com.tr/multimedya/galeri/turkiye/hafizalari-tazeleyelim-neden-ak-parti?albumId=60573&tc=103&page=12

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA