Çerkezköy'de Kars Ardahan ve Iğdırlılar Derneği Kuruldu

Çerkezköy’de hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi.
Bu haber 2014-03-24 01:32:51 eklenmiş ve 707 kez görüntülenmiştir.

Çerkezköy'de Kars Ardahan ve Iğdırlılar Derneği Kuruldu

Çerkezköy’de hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Büyük bir hemşehri kitlesine sahip olan Kars Ardahan Iğdır’lılar dernek çatısı altında bir araya geldi.

 

AMACIMIZ GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAK

 

Derneğin kurucu başkanlığını Ünal Çelik üstlenirken derneğin Öztrak Caddesi Eski Akut binasının ikinci katında faaliyetlerine başlayacağı belirtildi. Güneş derneği kurdukları için mutlu olduklarını belirterek “Çerkezköy’de yaptığımız toplantılar sonucunda çok değerli Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerimiz ile birlikte dernek kurulum işlemeni tamamlamış bulunmaktayız. Çerkezköy Kapaklı Veliköy Kızılpınar’da yaşayan 10 bini aşan hemşerilerimiz var. Amacımız tüm hemşerilerimiz ile birlikte güç birliği yapıp sosyal ve kültürel anlamda gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaktır” dedi.

 

TÜM ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

 

Güneş derneğin açılışının 28 Mart Cuma günü yapılacağını belirterek “Dernek açılışımız Cuma günü saat 14.00’te Öztrak Caddesi’nde eski Akut binasının bir üst katında gerçekleştirilecektir. Açılımıza bütün halkımız davetlidir. Derneğimizde Başkan yardımcılığını Oktay Hacıoğlu Saymanlığı Ercan Bulduk Sayman yardımcılığını Emin Günsünler Sekreter Kürşat Çeken yaparken Vedat Özkan ve Zeki Özdağ ise yönetim kurulu üyeliği görevini yapmaktadır” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA