BEYKOZ’DA YÜRÜYÜŞ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Beykoz Soğuksu Mahallesi Meydanında başlayan halkı selamlama ve sevgi yürüyüşü kısa zamanda yüzlerce insanın katılımı ile binleri geçti. Bir km aşkın bir insan seli oluştu.
Bu haber 2014-03-15 22:51:29 eklenmiş ve 921 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA YÜRÜYÜŞ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, Beykoz Soğuksu Mahallesi Meydanında başlayan halkı selamlama ve sevgi yürüyüşü kısa zamanda yüzlerce insanın katılımı ile binleri geçti. Bir km aşkın bir insan seli oluştu.

Halkı selamlama ve sevgi yürüyüşü yürüyüşten ziyade bir mitinge dönüştü. Başkan ve Beykoz Ak Parti ilçe teşkilatını gören halk adeta işi gücü bırakarak yürüyüşe katıldılar.

 

Beykoz’da ilk defa halkın bu yönlü kararlı bir şekilde Ak Partiyi sahiplenişine tanık olurken, halk Türkiye üzerinde Paralel yapı başta olmak üzere iç ve dış ihanet şebekelerinin ülke üzerinde oyun oynamasına öfkeli. Bu anlamda tepkilerini ortaya koydular.

Beykoz tarihinde bir ilke imza atan halk kendi iradeleri ile oynanmasına öfkeli. Bu yoğunluk ve katılımdan da rahatlıkla görüldüğü gibi Ak Parti her yerde olduğu gibi Beykoz’da da rakipsiz. Türkiye’de tüm toplumsal kesimlerin ayırımsız içinde yer aldığı, yöneldiği, giderek yoğunlaştığı  en büyük  siyasal hareket Ak Parti.

soguksuyurudu__3_.jpg

Geçmiş dönem yerel seçimlerine nazaran 2014 Yerel Seçimini halk Türkiye’nin ve dolayısıyla Ortadoğulu halkların, İslam âleminin kader seçimi olarak görüyor.  Bu gerçek en ufak bir lokal toplantıda dahi kendisini his ettiriyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Teşkilatınca düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü" Soğuksu Merkezden başlayıp Beykoz Belediyesi Meydanında yüzlerce kişinin katılımı ile giderek büyüyerek gerçekleşti.

 

Partinin Beykoz Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Partili Bölge Milletvekillerinden Metin Külünk, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Partili mevcut Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ev yeni dönem için aday gösterilen Meclis Üye Adayları, Mahalle Teşkilat Sorumluları, Parti üyesi vatandaşların katıldığı yürüyüş oldukça coşkulu geçti. Soğuksu Meydanında toplanan partililer 15.00 civarında yürüyüşü başlatırken Soğuksu-Paşabahçe hattı boyunca seçim araçlarından çalınan parçalar eşliğinde yola koyulan Ak Partili heyetten vatandaşlara karanfil dağıtımı vardı. İncirköy Camii yolu ile Ana Caddeye inen Ak Partili Grup buradan Beykoz Belediye Meydanına kadar yürüyüşünü devam ettirdi.

Belediye Meydanında toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Yücel Çelikbilek, katılımcılara teşekkürlerini iletirken daha sonra çeşitli konu başlıklarını içeren bir konuşma yaptı. İşte Çelikbilek'in konuşmasından bazı ayrıntılar ;

 

 

“Sizlerin bayramı mübarek olsun..artık Türkiye’de bir şeyler değişiyor ve millet bunun farkına varmakta. Yalan, dolan, iftira, medya, İnternet, kasetler, sanal alem vasıtası ile insanları yönlendirmek isteyenlerin niyetlerini bu millet iyi kavradı. İnşallah çok uzun süredir, milletin hayatındayız ve de olmaya devam edeceğiz. 12 Yıllık Ak Parti iktidarının Türkiye’mize kazandırdıkları, gün be gün görünebiliyor, anlaşılabiliyor. Sadece Tokatköy’ün, Soğuksu’nun, Akbaba’nın, Göllü’nün, Yenimahalle’nin, Kavacık’ın, Göksu’nun insanları değil tüm Türkiye’nin tamamı merak edip görüyor. Bakınız gelecek yüzyılın büyük devleri bu topraklardan doğup, çıkacak, dünyaya damgasını vuracak anlayış buradan çıkacak. Türkiye’den yükselen bir ses, dünyanın her yerinde duyulmakta, mazlum milletler “Bizim Recep Tayyip Erdoğan’ımız var” demekte.” Diye konuşan Başkan Çelikbilek daha sonra Beykoz’a yönelik mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.

 

 

“Bu milletin beklentilerini boşa çıkarmadık, aynı şekilde Beykozlu kardeşleriminkini de boşa çıkarmadık. 5 yıl boyunca onurlu bir duruş ile dik durduk.Bakınız 2009 yılında da seçimler öncesinde birileri 10 bin Bina yıkılacak derken, bizler Beykozlular Beykoz’da kalacak dedik. O söyledikleri lafı onlara öylesine yedirdik, ki insanların yüzüne bakacak halleri kalmadı. Ancak nerede onlarda o yüz, insan söylediği sözün arkasında durur, dik durur, onurlu durur. Verdiğiniz sözlerin, yaptığınız iddiaların arkasında durmayacak iseniz neden o yalanlara baş vurdunuz.  İnsansanız o ettiğiniz sözlerin arkasında durup, er kişi olmalıydınız, dik olmanız lazımdı. Bizim ise hayatı pahasına da olsa verdiği sözlerin, ettiği kelimelerin ardından duran, canı pahasına duran Recep Tayyip Erdoğan’ımız var. Gönlümüzdeki coşkunuz, inanın her şeye değer, sizlerin heyecanı değil Beykoz’a, İstanbul’a, Türkiye’ye dünyaya yeter. Bizler milletimiz için ayaklarda pas ,pas olduk ama onlara yük olmadık. Yavuz Sultan Selim’in dediği gibi bu milletin hakimi değil, hadımıyız dedik. İlçe Başkanımız, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, sandık görevlilerimiz ile 35 bin üyemiz ile asla milletimizin hakimi olmadık, biz bu Beykozluların  hadımıyız dedik, hizmetinde olacağız dedik. Beykoz halkı rahat olsun onları asla yurdundan, yerinden etmeyeceğiz. 120 bin Beykozluyu ilgilendiren sorunları çözdük ve Beykozlunun Beykoz’da kalacağını bir kez daha haykırıyoruz. Rabbim yolumuzu mübarek kılsın, açık etsin” diye konuştu.

soguksuyurudu__1_.jpg

soguksuyurudu__5_.jpg

soguksuyurudu__4_.jpg

soguksuyurudu__2_.jpg

DOĞU MEDYA-DOĞU KÜLTÜR GAZETESİ/BYKOZ

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA