PARALEL’İN ORDUDA’Kİ YAPILANMASI ORTAYA ÇIKARILIYOR…

Gülen örgütünün ordudaki yapılanmasını ortaya çıkartan Albay Üçok, cezaevinde TAKVİM'e konuştu: TSK'da üçerli gruplarla hareket ediyorlar. Terör örgütü gibi kod adı kullanıyorlar...
Bu haber 2014-03-14 11:00:08 eklenmiş ve 566 kez görüntülenmiştir.

PARALEL’İN ORDUDA’Kİ YAPILANMASI ORTAYA ÇIKARILIYOR…

Örgüte Üçok!

Gülen örgütünün ordudaki yapılanmasını ortaya çıkartan Albay Üçok, cezaevinde TAKVİM'e konuştu: TSK'da üçerli gruplarla hareket ediyorlar. Terör örgütü gibi kod adı kullanıyorlar...

 

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, Gülen örgütünün TSK'ya sızıp sahte belgeler ürettiğini ve fişleme yaparak casusluk faaliyetlerinde bulunduğunu tespit etti. Ardından paralel yapının hedefi haline geldi. Hakkında 10 ayrı dava açıldı, yüzlerce yıl hapis istemiyle yargılandı. 10 davada 724 yıl hapsi istendi. Şimdi Sincan Cezaevi'nde tutuklu bulunan Üçok, paralel çeteyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu:

 

MERKEZ ÜSLERİ KAYSERİ- İLK OLARAK KAYSERİ'DE

 Örgüte Üçok!

 HÜCRE YAPILANMASI VAR: TSK'da paralel yapı hakkında işlem yapmış tek kişiyim. Kayseri'deki 2'inci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı'nda Işık Evleri soruşturmasını yürüttüm. Bu kadar şiddetli cezalandırılmamın nedeni bu. İlk Kayseri'de yakalandılar. Başka örneği de yok. TSK içinde hücre yapılanması şeklinde, üçerli gruplar halinde hareket ediyorlar. Kimse kimseyi tanımıyor. Bu nedenle çözmek kolay değil.

 

 HER GİZLİ BİLGİ ELLERİNDE: Mesela hepimizin AHKİL (Asli İhtisas) numarası vardır. Kimse bilmez bunu. Ben bile kendi AHKİL numaramı bilmem. Ama cemaatin astsubaylarının elinde, komutanların AHKİL numaralarına kadar her türlü gizli bilgiler çıktı.

 

 KOD ADI KULLANIYORLAR: Hep kod ismi kullanıyorlar. Işık Evleri soruşturmasını yürütürken ifadesini aldığım astsubaylardan birine bir fotoğraf gösterdim. Bana 'Kod adı Yusuf' dedi. Gerçek adını o da bilmiyor. Terör örgütleri gibi kod adı kullanıyorlar.

 

 İŞ ADAMINDAN ŞANTAJ: Hava Kuvvetleri'nde Işık Evleri soruşturmasını yürütürken cemaat, değişik kişiler aracılığıyla birkaç kez bana mesaj gönderdi. Bir işadamı bana gelip "Sen Fethullah Gülen'e mi ulaşmaya çalışıyorsun? Buna gücün yetmez" dedi. Başka biri aracılığıyla da "TSK içinde yeniden yapılanma olacak. Tarafını doğru seç" diye uyarı gönderdiler.

 

HER YERDELER

 

 HAKİME ŞANTAJ: Bunlar paralel, gölge, bütün yargının içine sinmiş. Askeri Yargıtay 4. Dairesi'nde sahte evrak düzenleme suçlamasından yargılandığım davada beraat ettim. Üye hakime, kadınlarla çıplak resimlerinin olduğu bir mektup gönderip kararı bozdurdular. Tahmin edilenden daha tehlikeli bir yapı var.

 

YILDIRIM'A KOMPLO

 

 Şike davası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik ikinci komplodur. İlk komplo girişimi, 2008-2009 yıllarında oldu. Yıldırım'a danışmanlık yapan emekli bir albay hakkında ihbar geliyor. Bu albayı bir yıl boyunca dinliyorlar. Aslında amaç albayı değil Aziz Yıldırım'ı dinlemek. Albay bahane. Bu şekilde Kara Kuvvetleri, Aziz Yıldırım'ı bir yıl boyunca dinliyor.

 

 

 Fatih ULAŞ-Takvim

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA