SANCAKTEPE'DE HALAYLI AÇILIŞ

Sancaktepe'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki seçim irtibat bürosu daha hizmete girdi.
Bu haber 2014-03-04 23:04:11 eklenmiş ve 683 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE'DE HALAYLI AÇILIŞ

Sancaktepe'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki seçim irtibat bürosu daha hizmete girdi. Akpınar Mahallesi ve Kemal Türkler Mahallesi Seçim İrtibat Büroları, belediye başkan adayı Özgen Nama tarafından törenle açıldı.

Akpınar Mahallesi'ndeki davul-zurnalı açılışa Nama ile birlikte CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, burada yaptığı konuşmada Akpınar Mahallesi'nin sorunlarına değindi. Akpınar mahallesinin ismine yaraşır gibi temiz olduğuna inandığını belirten Nama, "Sizin inanarak oy verdikleriniz, yıllardır sizi oyalıyorlar. Tapu sorununuz 20 yıldır devam ediyor. sağlık ocağınız yok. Ulaşım sorununuz çözülmemiş. Peki, şimdi size hangi vaatlerde bulunuyorlar? Siz, bu saatten sonra bunlara inanıyor musunuz" diye konuştu.

 

 

 

ORMANIN İÇİNE PARK YAPTILAR

Özgen Nama, Akpınar Mahallesi'nin parkının mahallenin bitişiğindeki ormana yapıldığını hatırlatarak "Bu dünya şehircilik tarihine geçecek bir olaydır. Mahallelinin kullanacağı park, ormanın içine yapılıyor. Kim çoluğunu çocuğunu alıp o parka götürür" dedi.

Hastane yerinin ise 6 ay önce satıldığına dikkat çeken Nama, "Biz, o gün Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada çadır kurduk ve bunu size anlatmaya çalıştık. Ama sizi ikna edemedik. Satılamayacağına çok emindiniz ve ona inandınız. Ama görülüyor ki, sizi hiçe saymışlar. Artık 'ne yaparsak yapalım oyumuzu alırız' diye düşünenlere dersini verme zamanı gelmiştir. Sizi, 'satan anlayışı' defetmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARTIK HEPİNİZİN PARTİSİDİR

Nama sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhuriyet Halk Partisi bu dönem hepinizin partisidir. CHP'nin kapısı hepinize açıktır. Bunu her yerde görebilirsiniz. Biz, her gönüle bağ olmaya geldik. Size uzanan eli bir dost eli olarak görün. Cumhuriyet Halk Partisi, şeffaf, katılımcı, çoğulcu bir belediyecilik uygulayacak. Mahalle Meclisleri ile birlikte mahallemizi ve ilçemizi yöneteceğiz.  Mahallelinin rıza göstermediği hiçbir karar belediye meclisinde alınmayacaktır."

Coşkulu kalabalığın "Özgen başkan, halkçı başkan" sloganları arasında konuşmasını tamamlayan Özgen Nama, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte kurdele kesti. Nama ve beraberindekiler daha partililerle kol kola girerek halay çektiler.

30 MART'TA KIRMIZI KARTI GÖSTERECEKSİNİZ

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, daha sonra da Kemal Türkler Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına geçti. Bekleyen partililerle selamlaşan Nama, burada da bir konuşma yaptı.

İmar adaletsizliği, tabela vergisi adaletsizliği, eğitim sorunları, arazi satışları gibi konulara değinen belediye başkan adayı Özgen Nama "Sıfır borçla alınan bir belediyenin bugün devam eden davalarla birlikte, özellikle eski parayla söylüyorum 300 trilyon borcu var. Sizler bunu başaranlara 30 Mart'ta kırmızı kart göstereceksiniz. Buna inanıyorum" dedi.

Projelerini başlıklar halinde anlatan Nama "Biz Sancaktepe'yi bir çekim merkezi yapmak için geliyoruz. Tapu sorununu çözeceğiz, imar adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. Karşılığı olmayan hiçbir projemiz olmayacak. Dünyanın neresinde iyi bir belediyecilik örneği varsa buraya getireceğiz. Halkçı belediyeciliği burada göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Burhan GÖRKEN/Sancaktepe/İstanbul 


ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA