BEYKOZLU BEYKOZ’DA KALACAK, BEYKOZLU BEYKOZ’DA ÇALIŞACAK

YENİ DÖNEM PROJELERİ BEYKOZ’DA İŞSİZLİĞİ YOK EDECEK
Bu haber 2014-03-04 10:37:20 eklenmiş ve 673 kez görüntülenmiştir.

 

BEYKOZLU BEYKOZ’DA KALACAK, BEYKOZLU BEYKOZ’DA ÇALIŞACAK

Ak Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen sohbet programında 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi durum değerlendirmesi yapıldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası yanında yer alan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Beykoz Belediye Başkanı ve yeni dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam ile parti üyesi çok sayıda genç katıldı.

Yeni dönemde yapılacaklar hakkında bilgi veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Beykoz Arena Spor Kompleksi, Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Çubuklu Sahil projeleri gibi birçok yatırım ile binlerce gence iş olanağı sağlanacağını, Beykoz’un gencinin Beykoz’da çalışacağını, işsizliği sorun olmaktan tamamen çıkaracaklarını söyledi.

2B Yasası ile ilgili de bilgi veren Başkan Çelikbilek, yeni imar planlarıyla Beykoz’un çehresinin yenileneceğini, yollar ve kaldırımların daha kullanışlı hale geleceğini, altyapı hizmetlerinin daha sağlam olacağını söyledi. ‘Beykozlu Beykoz’da Kalacak’ sözünü yineleyen Başkan Çelikbilek, Beykozluların tapularına arsa rayiç bedellerinin %50 oranında indirimli bir fiyata sahip olacaklarını belirtti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ise konuşmasında; parti misyonu olarak gençlere her zaman öncelik tanıdıklarını belirterek salonda bulunanlara ‘Beykoz gelecekte size emanet’ mesajı verdi. Parti üyesi gençlerden özellikle bu dönemde fazla gayret göstermelerini isteyen Milletvekili Külünk; ‘’Göreceksiniz kazanacağız, bizimle birlikte kazanan aynı zamanda Beykoz olacak’’ dedi.

Programda ayrıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları’nda görevli Recep Sağlam tarafından sandık görevlilerini bilgilendirici bir sunum yapıldı.

 

 

 

  

 

YENİ DÖNEM PROJELERİ BEYKOZ’DA İŞSİZLİĞİ YOK EDECEK

 

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı yönetimi ve parti üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında; ülkemizin değerli iş adamlarından Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız tarafından düzenlenen kahvaltı programına davetli olarak bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldız Ailesi tarafından organize edilen kahvaltılı çalışma ve bilgilendirme programının ev sahipliğini Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız üstlenirken; programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve beraberinde Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri, Sultanlar Şirketler Grubu’nun temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Sultanlar Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız, aynı idealler doğrultusunda hizmet üreten kişilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’ Son 13 yılda Türkiye başta demokrasi, ekonomi, eğitim, sağlık, ulaşım, inanç özgürlüğü gibi konularda çok büyük ilerlemeler kat etti. Mevcut istikrar ve güven ortamının sürmesi için şimdiki siyasi yönetimin yaşatılması gerekir’’ dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise Yıldız Ailesi’ne misafir olmaktan onur duyduğunu belirterek başladığı konuşmasında; Beykoz’da son 5 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlattı. 2B sorununu nihai çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Çelikbilek, ülkedeki istikrar ve güven ortamı sayesinde Ak Partili bir belediye olarak 9 yılda Beykoz’a 1 milyar TL değerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Beykoz’daki işsizlik sorununun çözümüne de değinen Başkan Çelikbilek; 60 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan Beykoz Arena Spor Kompleksi’nin, Beykoz’un gencini ihya edeceğini; yanı sıra Kanal Riva, Kılıçlı Film Platosu, Çubuklu Sahil projeleriyle çok yakın gelecekte Beykoz’da işsizliğin tarih olacağını, binlerce gence iş imkânı doğacağını vurguladı.

 

 

  

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA