BEYKOZLULAR, HORONLARLA, HALAYLARIN KARDEŞLİĞİNDE BULUŞTULAR…

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının Şahin Göktürk Spor Salonu’nda gerçekleşen 2014 aday tanıtım toplantısında yer yerinden oynadı.
Bu haber 2014-03-01 13:10:02 eklenmiş ve 987 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZLULAR, HORONLARLA, HALAYLARIN KARDEŞLİĞİNDE BULUŞTULAR…

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının Şahin Göktürk Spor Salonu’nda gerçekleşen 2014 aday tanıtım toplantısında yer yerinden oynadı.  Aday tanıtım toplantısı adeta düğün ve şenlik havasında geçti. Davul zurna eşliğinde başlayan etkinlikte halaylarla, horonların kardeşliğine, bu toprakların eşsiz kültürel zenginliğine şahit olduk.

beykozbldgece__179_.jpg

Yüzyıla yakındır Türkiye halklarını paçavraya çeviren sağ-sol , kürt-türk, alevi-sunni, laik-antilaik, ırk-ırkçılık … hafifliklerini aşmış, kendinden emin, imanlı, inançlı, bu toprakların binyıllarının oluşturduğu kültürel değerleriyle kendilerini donatmış, sistemin yada sistemlerin dayattığı tüm hafiflikleri aşmış geleceğin Türkiye’sinin vizyon ve misyonunu oluşturan bir gençlik yapılanması ile karşılaştık. Beykoz özelinde Türkiye’nin son on yılda çağ atladığına birkez daha şahit olduk.

beykozbldgece__88_.jpg

Başkan Çelikbilek, İlçe Başkanı Adem Sefer, Meclis Üyesi Tuncer Dede gibi hemşerilerimizin üst sıralarda yer aldığı Beykoz Ak Parti teşkilatı sahneye davet edildiğinde yer yerinden oynadı. Hepsi üniversite mezunu, hepsi kendi dallarında uzman, Beykoz halkının güvenini kazanmış dört-dörtlük bir kadro ile karşılaştık. Bırakın Beykoz’u Türkiye’yi yönetecek bir kadro ile karşılaştık.

 

2009 yerel seçimlerinde Beykoz’da Ak Parti kazanamaz, Ak Parti Beykozluları Beykoz’dan söküp atacak, bunlar kültür ve sanattan anlamaz… gibi yalanlarla geçen seçim atmosferinde Beykoz Halkı Ak Parti’yi ve Yücel Çelikbilek’i seçmişti. Yıllar boyu süren yalanlar, etkinlikte de ifade edildiği gibi Ak Partinin ortaya koyduğu doğru icraatlar karşısında bir günde çöküvermişti.  Beykoz,  uygulanan Projelerle, Türkiye’nin, İstanbul’un en önemli ilçesi konumuna gelmiş, bu yükseliş emin adımlarla devam ediyor.

 

Kültür sanat merkezleri, film platosu, üniversiteler, tarihi turistik yapının restorasyonu, parklar, yeşil alanlar, hobi bahçeleri, herşeyden önemlisi 2B sorununun halkın lehine çözülmesi, devam eden onlarca proje… bir başak deyişle yalanda yarışanların hayal bile edemeyeceği projeler Beykoz’da, Türkiye genelinde hayata geçmişti.

 

Başbakan Erdoğan ve Yücel Çelikbilek adı geçtiğinde salonda yer yerinden oynadı. Ortalık  tezahüratlarla inlemeye başlıyordu. Kürdü, türkü, lazı, çerkezi , ermenisi, rumu… Anadolu –Mezopotamya, Ortadoğulu halkların kendi farklılıkları ile birlik ve bütünlük içinde olduğu;  kültürlerin, etnisitelerin … vatandaşlık potasında bütünleştiği –eridiği üstün ve kapsayıcı bir kültüre, bir medeniyete dönüşen bir Ak Parti görmeye başladık. Öyle bir medeniyet ki Türkiye’ye komşu-kardeş halklar başta olmak üzere yeryüzünde ezilen tüm mazlumların yüzlerini çevirdiği, bütünleşmek istedikleri bir medeniyet…

beykozbldgece__106_.jpg

Açılış konuşmasını yapan Beykoz SKM Başkanı Mustafa Gürkan, “Napolyon, eğer dünya tek devlet olsaydı başkenti İstanbul olurdu” sözüyle konuşmasına başladı. Peygamberin müjdesine, övgüsüne mazhar bir şehir İstanbul dedi. Bundan dolayı bu ülkenin vatandaşları seçilmiş insanlardır… dediler.

beykozbldgece__113_.jpg

Bilgeliği, yerel yönetimlerde uzmanlığı, ülkemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Başkan Yücel Çelikbilek konuştuğunda salon “ Beykoz Sizinle Gurur Duyuyor” sloganları ile inledi…

Çelikbilek, gelinen süreç itibarı ile 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin sadece Türkiye’yi değil, yeryüzündeki tüm mazlumları, tüm ezilenleri ilgilendirdiğini, katil-kapitalizm tarafından ateş çemberine çevrilen dünyamızda tüm mazlumların yönlerini ve yüzlerini Türkiye’ye ve Ak Partiye çevirdiklerini ifade ederek, sizler sadece belediye başkanlarını değil, bu seçimde Türkiye2nin geleceğini de belirleyeceksiniz dediler.

 

Tezahüratlarla konuşmasına başlayan Yücel Çelikbilek, “Durmak yok yola devam diyoruz. Çünkü yapacak çok işimiz var. Görülenler düşündüklerimizin bir kısmı. Bu projelerimizi tamamlamak için yeniden Beykoz’u alacağız” dedi.

“Türkiye ancak istikrarla büyür, istikrarla kalkınır. Yoksa iradesi, ideolojisi, istikrarı, projeleri olmayan kişilerin-kişiliklerin bu ülkeye yalandan başka verecekleri başka bir şeyleri  olmaz” diyen Başkan Çelikbilek, “Dünya, Türkiye bunun farkında. 2009 yılında başladığımız çalışmamızı 2014 yılının sonuna kadar sürdürdük. Yine de sürdüreceğiz. 70 yıldır olan sorunları çözdük yine de çözeceğiz. Bilsinler Beykozluları yalanla kandırmaları mümkün olmayacaktır. Özelde Beykoz halkı genelde vatandaşlarımız çocuk değil. Artık Beykoz halkının gözü açıldı. Çünkü 10 yıldır AK Parti var. 30 Mart 2014’te yeniden AK Parti’nin ismi tüm ülke sathına yazılacak, İstanbul’un 39 ilçesini ve inanıyorum ki bu dönem Şişli’yi de alacağız” diye konuştular.

 

CHP’nin “Beykoz’u alırız” iddialarına ilişkin de Çelikbilek, “CHP işgal altında, Montaj bir muhalefet ortaya çıktı. Okyanus ötelerinden talimarlarla, yalanlarla, halkı kandırmaktan, darbelere kalkışmaktan başka icraatları yok. 2009 yılında da yalan üstüne yalan ürettiler.  Ülkemizin tarihine bakın Ak Parti iktidarına kadar, halkı ve vatandaşı harcayan, öğüten,  çürüten ceberrut ve diktatör bir sistemden başka bir şey görebildiniz mi ” ifadelerini kullandı.

 

 Haberin Tüm Görsel ve detayları için alttaki linke tıklayınız…

http://www.dogukulturmedya.com/yerelyonetimler/

YUSUF SİT/ DKMHABER/ HABER ANALİZ…

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA