Iğdır Gençlik Spor Kız ve Erkek Basketbol Takımları Şampiyon Oldular

Elazığ’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Basketbol Şampiyonasında Iğdır Gençlik Spor Kızlarda ve Erkeklerde şampiyon oldu. Iğdır Gençlik Spor bünyesinde çalışmalarını yürüten Kız ve Erkek basketbol takımları Iğdır’a şampiyonluk sevinci yaşattılar
Bu haber 2014-02-23 17:06:52 eklenmiş ve 787 kez görüntülenmiştir.

Elazığ’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Basketbol Şampiyonasında Iğdır Gençlik Spor Kızlarda ve Erkeklerde şampiyon oldu. Iğdır Gençlik Spor bünyesinde çalışmalarını yürüten Kız ve Erkek basketbol takımları Iğdır’a şampiyonluk sevinci yaşattılar. Iğdır Gençlik Spor’un Erkek basketbol takımı 9 il’den gelen rakiplerini yenerek şampiyon olurken, Kız basketbol takımı ise 6 il ile mücadele ederken şampiyon olmayı başardı. Antrenörler Ömer Aktaş ve Murat Aydoğdu yönetiminde Iğdır’ı temsil eden Kız ve Erkek basketbol takımları Anadolu yıldızlar Basketbol Şampiyonasında birinci gelerek 15 Mart 2014 tarihinde Malatya’da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

 

 Iğdır Gençlik Spor’un basketbol Antrenörü Ömer Aktaş yaptığı açıklamada, “Basketbolcularımız özverili bir şekilde, oyun disiplininden kopmadan canla başla mücadele ederek şampiyon oldular. Hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon olarak Iğdır’a dönmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızda bu cevher var. Yeter ki ellerinden tutan olsun. Bundan sonra 15 Mart 2014 tarihinde Malatya ilimizde yapılacak olan bölgesel şampiyona da aynı başarıyı göstermeye hedefleneceğiz. Yıldız basketbolcularımızı candan kutluyor ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA