PANİK DERNEĞİ 2.DAYANIŞMA GECELERİNİ BEYKOZ’DA YAPTI

Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi olan, Panik (Tunçoluk Köyü) Derneği 2. Geleneksel Dayanışma Gecesini Beykoz’da Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi salonunda yaptı.
Bu haber 2014-02-17 22:24:02 eklenmiş ve 885 kez görüntülenmiştir.

PANİK DERNEĞİ 2.DAYANIŞMA GECELERİNİ BEYKOZ’DA YAPTI

Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi olan, Panik (Tunçoluk Köyü) Derneği 2. Geleneksel Dayanışma Gecesini Beykoz’da Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi salonunda yaptı.

Gece başlar başlamaz halk salonu doldurdu. Geceye ilk gelenlerden biri Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek oldu. Çelikbilek gecenin sponsoru olduğu gibi kalabalık bir gurupla geceye katıldı. Hemşerilerimiz tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Ayakta alkışlandı. 

Hemşeri Camiamızın sevdiği ve saydığı Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek’in geceye katılması büyük bir memnuniyetle karşılandığı gibi, Ahşaptan el işçiliği ile yapılmış bir sanat eseri güzelliğinde olan bölgeye özgü bölge kültürünü yansıtan bir kağnı yönetim tarafından başkana hediye edildi, derneğe yaptığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür edildi.

panikdayanismagecesi__4_.jpg

Çelikbilek, hemşerilerimizin dernek çatıları altında birlik ve bütünlük oluşturmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm katılımcıları selamladı.

Doğduğumuz topraklara hizmet götürmenin yolunun yaşadığımız yerlerde her alanda güçlü olmakla, yaşadığımız semtleri geliştirmek, değiştirip dönüştürmekle mümkün olduğunu söylediler.

Derneklerin kültürün yaşandığı, yaşatıldığı alanlar olduğunu bu anlamda daha da gelişmeleri gerektiğini, STK2lara her zaman gereken önemi ve ehemmiyeti verdiklerini ifade ettiler.

Yoğun programından dolayı geceden ayrılmak zorunda kalan Çelikbilek’in ardından Beykoz HDP Bld. Bşk. Adayı Birgül Hakan, Eşbaşkan Davut demir, Beykoz CHP Meclis Üyesi Adayı Deniz Yıldız, Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı Süleyman Yıldız ve Y.K. Üyeleri,  Ardahan Sarıyerliler Başkan Yardımcısı Ekrem Tekçe ve Y.K. Üyeleri,  siyasi partilerden, halktan ve derneklerden yoğun bir katılım oldu.

 

 PANİKLİLER YÖNETİMİN GÜÇLENDİRİLMESİNİ İSTEDİLER  

Gecede yaşanan eksikliklerin yaşanmaması için yönetimin güçlendirilmesi gerekiyor yönününde görüş belirttiler. 

Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi salonunda bu yıl 2. Dayanışma gecelerini yapan Panik derneği geçen yıl yaptığı gece gibi izdiham yaşamdı.  Geçen yıla nazaran Belediye başkanının destekleri ile daha iyi, daha nezih bir ortamda gece yapmalarına karşın gecede organizasyon eksikliği, başıboşluk, başıbozukluk geceye damgasını vurdu. Organizasyon eksikliği Paniklileri ve katılımcıları isyan ettirdi. 

Geceden sonra oluşan tepkiler yönetimin  derneğini iyi yönetemediğini, eksikliklerin giderilmesi için çalışılma yapılmasını istediler.

Gecede bariz hatalar yapıldı.  Paniklilerin büyük çoğunluğu BDP’li olmasına rağmen BDP’yi, HDP’li başkan ve eşbaşkan hem de Panikli olan Davut Demir gibi değerli insanlar anons edilmedi. Panik derneğinin çatısı altında yer aldığı Beykoz Ardahanlılar Derneğini, katılımcıları anons bile ettirilmedi. Oluşan tepkiler nedeniyle geceden ayrılanlar oldu...

Salonda bulunmayan, gecede olmayan isimleri bir değil birkaç kez anons edilmesi tepkilere neden oldu...

Önceden yapılması gerekenler yapılmamıştı. İnsanlar yemek yerken salonun ortasına merdivenler getirilerek pankartlar asılmaya çalışıldı. Sadece davetliler  değil yönetim kurulu üyeleri bile yaşanan olumsuzluklardan rahatsız oldular.

Gazetemizi arayan birçok duyarlı insan, iki yıldır başkanlık yapan Demirin, gecede meydana gelen eksiklikleri, eleştirileri göz önüne alarak, eksikliklere yönelmelmesini istediler.

Panikliler Panik’in sıradan bir köy olmadığını, emeklerinden dolayı mevcut başkana ve yönetime teşekkür ettiklerini ama Ardahan ve Hoçvan’ın en önemli köyü  Panik’i temsil edecek daha güçlü bir yönetime ihtiyaç olduğu yönünde görüş belirttiler…

Haberin tüm fotoğraflarını ve detaylarını görmek için alttaki linke tıklayınız…

 

http://www.dogukulturmedya.com/kaisiadfoto/id5.htm

 

FIRAT SİT/DKMHABER/ BEYKOZ-İSTANBUL

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA