KAİSİAD, İKİ ÖNEMLİ ETKİNLİK İÇİN BÖLGEYE ÇIKARMA YAPIYOR…

KAİSİAD, Ardahan'ın kurtuluşunu Ardahan'da kutlayacak, bölgenin üç ilinde de öğrencilere kışlık bot-mont dağıtımı yapacak.
Bu haber 2014-02-15 11:09:38 eklenmiş ve 904 kez görüntülenmiştir.

KAİSİAD, İKİ ÖNEMLİ ETKİNLİK İÇİN BÖLGEYE ÇIKARMA YAPIYOR…

1 – ARDAHAN’IN KURTULUŞUNU TÜM YÖNETİMİYLE YERİNDE ARDAHAN’DA KUTLUYOR…

KAİSİAD, Ardahan'ın kurtuluşunu Ardahan'da kutlayacak, bölgenin üç ilinde de öğrencilere kışlık bot-mont dağıtımı yapacak.

Kurulduğundan beri  yaptığı etkinliklerde bölge STK, İş, Siyaset, Sanat, Yerel, Kamu … üst yapısını birbiriyle buluşturup kaynaştırdığı gibi, her yıl bölgede bölgenin üç ilini (Kars-Ardahan-Iğdır) ilgilendiren 2-3 etkinliğe, programa imza atıyor…

2013-14 yılında bölgemiz açısından en önemli gelişme ve etkinliklere imza atan Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İ ş Adamları Derneği  (KAİSİAD) yine STK’lar içindeki farkını ve öncülüğünü ortaya koyarak Ardahan’ın Kurtuluşunu Ardahan’da tüm yönetim kurulu üyeleri ile kutluyor.  Bölgede bir hafta sürecek olan etkinlikte, bölge bazında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatıyor.

2- ÜÇ İL’DE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIŞLIK GİYECEK VE OKUL KIYAFETİ DAĞITIMI YAPACAK…

KAİSİAD yönetim olarak sadece Ardahan’ın Kurtuluşu için bölgeye gitmiyor.  Aynı zamanda bölgenin üç ilinde Kars-Ardahan-Iğdır’da ihtiyaç sahibi öğrencilere Valilikler ve Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla 3000 kışlık mont, kışlık bot, ve öğrenci kıyafeti dağıtacak.

2013 Yılında dernek “Bir Adım’da sen At” kampanyası çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirmiş, bölgede ihtiyaç sahibi öğrenciler için kampanya başlatmıştı. Bu kampanyada yönetim, duyarlı kişi ve kurumların katkılarıyla alınan malzemeleri bölgenin üç ilinde ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturacak.

KAİSİAD’IN KAPSAM ALANI GENİŞLİYOR…

2014-15 yılında KAİSİAD hizmet alanını daha da genişletme yönünde çalışma ve planlama yapıyor. Bölge İl’leri arasına Ağrı’yı da katmayı’ da planlıyor. Bir başka deyişle bölge iş dünyamızın çatı örgütü KAİSİAD,  tüm SERKA (Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı) bölgesine hizmet sunmayı planlıyor.  KAİSİAD,  SERKA bölgesine hizmet sunacak alt yapısı olan tek STK. Bu anlamda hiçbir derneğin hayal etmediği etkinliklere imza atıyor, kapsam ve hizmet alanını giderek tüm SERKA bölgesini kapsayacak şekilde genişletiyor.

KAİSİAD’ın yaptığı bazı etkinlikleri görmek için alttaki linke tıklayınız…

http://www.dkmhaber.com/search.php?s=KA%C4%B0S%C4%B0AD

 

HABER MERKEZİ- DKMHABER/İSTANBUL

 

info@dkmhaber.com

ETİKETLER : Kars-Ardahan-Iğdır İş Adamları Derneği KAİSİAD Ardahan Dernekler Federasyonu Hoçvan Dernekler Federasyonu...
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA