Iğdır Gençlerbirliği Faroz'u Elinden Kaçırdı 1-1

BAL liginde Iğdır'ı kısıtlı olanaklarına rağmen başarılı bir şekilde temsil eden takım geçtiğimiz hafta sonu Kışla Semt Sahasında oynadığı maçta, şampiyonluğa oynayan rakibi ile 1-1 berabere kaldı
Bu haber 2014-02-12 10:37:02 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

BAL liginde Iğdır'ı kısıtlı olanaklarına rağmen başarılı bir şekilde temsil eden takım geçtiğimiz hafta sonu Kışla Semt Sahasında oynadığı maçta, şampiyonluğa oynayan rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Sezonun en iyi maçlarından birini çıkaran ığdır Gençlerbirliği takımı rakibini adeta sahasına hapsetti. yüksek bir tempoda geçen maçta Iğdır GB spor oyuncuları adeta savaştılar. oyun başlar başlamaz geliştirdiği ataklardan sonra 18 dakikada soldan Ahmet'in yaptığı ortaya Cumali vurarak kafa vuruşu ile Iğdır Gençlerbirliğini 1-0 öne geçirdi. 30 dakikada ise rakibi ile girdiği mücadele sonunda sakatlanan Güvenç'in yerine kaleyi Yusuf aldı. 35 dakikada Cumali'nin vuruşu direğin dibinden auta gitti. 42'de ise Emrah kaleci ile karşı karşıya kaldı. vuruşunda top kalecinin altında kaldı. kaçan bu pozisyonlardan sonra devre 1-0 Iğdır Gb Sporun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Iğdır GB 55 dakikada rakibin serbest vuruştan attığı gol ile durum 1-1 oldu.

82 de gole giden Kemal'i düşüren rakip takımın stoperi oyundan atıldı. Iğdır Gençlerbirliğinin atakları sonuç vermeyince maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Maçta Doğubeyazıt Kız Futbol Takımıda Iğdır Gençlerbirliği Spora tezahüratlarla destek verdi. maçtan sonra görüştüğümüz Iğdır GB Spor'un Teknik Direktörü Hasan Yüksel, "Sezonun en mücadeleci oyununu oynadık. galibiyeti kaçırdık. oyuncularımı kutluyorum. onlara inanıyorum" dedi.   Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA