MURKA DAYANIŞMA GECESİNDE YER YERİNDEN OYNADI…

Murka (Binbaşar) Köyü Derneği bu yıl Dayanışma gecesini Beykoz Kavacık’ta yaptı.
Bu haber 2014-02-03 23:22:38 eklenmiş ve 1306 kez görüntülenmiştir.

MURKA DAYANIŞMA GECESİNDE YER YERİNDEN OYNADI…

Rahmetli Önder Aktürk’ün temellerini attığı 2008 yılında kurulan sayısız etkinliklere imza atan, Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi olan, Hoçvan ve Ardahan’ın federasyonlaşmasında büyük bir emeği olan, mülkiyet sorununu ilk çözen derneklerimizden biri olan Murka (Binbaşar) Köyü Derneği bu yıl  Dayanışma gecesini Beykoz Kavacık’ta yaptı.

Murka’nın dayanışma gecesinde 1500 kişilik salon doldu taştı. Oturulacak yer kalmadı. Hoçvan Dernekler Federasyonu ve bağlı dernekler, Ardahan Dernekler Federasyonu üyesi Beykoz Ardahanlılar ve Sarıyer Ardahanlılar Derneği başkan ve yönetimleri başta olmak üzere onlarca dernek, STK, siyasi parti temsilcileri, Beykoz AK Parti Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Yücel Çelikbilek, CHP başkan Adayı Hızır Yılmaz, BDP Beykoz İlçe Başkanı İzzetin Yaman, Beykoz Bld başkan adayı ve eş başkanı ve siyasi partilerin meclis üyesi adayları, diğer siyasi parti temsilcilerinden yoğun bir katılım oldu. 

murka2014gece__90_.jpg

Halktan ve üyelerden yoğun bir katılımın olduğu geceyi bölgemizin Usta sunucularından Nihat Tanrıkulu sundu.

Gecede Heme Haci, Kurbani Sural, İsmail Avcı, Tolga Morkoç gibi birbirinden değerli sanatçılar yer aldılar.

Murka kurulduğundan beri ilk defa kendi dallarında uzman olan genç, yönetici iş adamlarından oluşan çok güçlü bir yönetim ve güçlü bir kadroyla halkın karşısına çıktı. Zafer Sural’ın başkanı olduğu dernek yöneticileri genç vizyon ve misyon sahibi gençlerden oluşması taktirle karşılandı. Derneklerimiz artık dernekçiliği iyi yapan insanlarla dolmaya başladı...

SURAL, BARIŞIN ELÇİLERİNE, USTALARINA SELAM OLSUN

Gecede açılış konuşmasını yapan Başkan Zafer Sural, tüm katılımcıları selamladı, özelde Murka’yı, genelde ülkemizi, bölgemizi baz alarak dernekçiliğe soyunduklarını, Kurucu Başkan rahmetli  Önder Aktürk’ten, bir önceki başkan Muhlis Aktürk’ten aldıkları bayrağı hep birlikte daha  da ileriye taşıyacaklarını söylediler.

Sural ülke olarak Türkiye son yıllarda nasıl devrim niteliğinde gelişimlere imza atıyorsa bizlerde STK’lar olarak bu gelişmelere ulaşmaya misyon ve vizyon olarak üyelerimizi, halkı yaşadıkları ülkenin sorunlarına vakıf olarak gelişmesini, özne olmalarını sağlamak zorundayız dediler.

Barış sürecine de değinen Başkan Sural, son iki yıldır terörün, akan kanın durması, ülkemiz ve bölgemiz açısından bu ülkenin tarihinde hiçbir şeyle yeri doldurulamayacak bir gelişmedir. Bu barışı sağlayan tüm aktörlere yürekten teşekkür ediyor, BARIŞIN ELÇİLERİNE SELAM OLSUN DİYORUZ. Halkımıza tüm duyarlı insanlara barışa sahip çıkmalarını, barışın mimarlarına destek olmalarını istiyoruz. Bu meyanda emek ve çaba harcayan herkesi ve kesimi yürekten kutluyoruz dediler…

Gecede Başkan Çelikbilek’e Plaket verildi

Gecede Hoç-Fed başkanı Yakup Mavzerle, Beykoz Belediye  başkanı birlikte sahneye davet edildiler. Her iki başkanda plaketle ödüllendirildi.

murka2014gece__97_.jpg

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan, belediyecilik alanında Türkiye’nin önde gelen uzmanlarından olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yine hemşerimiz olan Beykoz Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, başkan Yardımcıları Hanifi Dilmaç’la birlikte yoğun bir katılım gerçekleştirdiler.

murka2014gece__121_.jpg

Dayanışma gecesinde başkan Çelikbilek plaketle ödüllendirildi. Gecede en çok ilgi çeken isim oldu. Çelikbilek’in hemşerimiz olması, belediyecilikteki üstün başarısı, 2B sorunu başta olmak üzere geliştirdiği çözümler; belediyecilikteki profesyonel duruşu genelde olduğu gibi hemşeri camiamızda da taktirle karşılanan bir durum. Bu anlamda Çelikbilek her yerde yoğun bir sevgi ve ilgi ile karşılanmaktadır.

Çelikbilek yaptığı teşekkür konuşmasında bir köy derneğimizin il, ilçe derneklerinin göstermediği bir başarıya imza attığını görmek, hemşerilerimizi bir çatı altında toparlamaları taktire şayan bir durum, kendilerini yürekten kutluyorum, siz değerli hemşerilerimi canı gönülden selamlıyorum, Allah birliğimizi, dirliğimizi artırsın, daim etsin dediler.

Ayırım gözetmeden STK vasfını taşıyan bölgemizin tüm derneklerine katkı yapan İş Adamı Yakup Süt ve Yusuf Süt adına da plaketin düzenlendiği gecede derneğe, dernekçiliğe katkısı olan insanlara plaketleri verildi.

 

Gecede kurucu başkan rahmetli Önder Aktürk anıldı. Kendisi adına düzenlenen plaket eşine takdim edildi. Plaketi Aktürk’ün eşine takdim eden Hasan Amca (Hasan Sural) göz yaşlarını tutamayarak sahneden uzaklaşması dikkatlerden kaçmadı…

Ardından derneğin bir önceki başkanı İnönü Mahallesi Muhtar adayı başarılı bir dernekçi olduğu gibi başarılı bir iş adamı olan Muhlis Aktürk’te başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirildi…

Geceden İzlenimler:

Başarılı belediyeciliği nedeni ile başkan Çelikbilekin büyük bir ilgi ile karşılandığı gecede,  BDP Başkan adayı ve eş başkanı, CHP Bld. Başkan adayı Hızır Yılmaz’da sahneye davet edildiler halkı selamladılar.

Bölgemiz için yapılan çoğu etkinlikte yer alan Deniz Yıldız, Ramazan Monolbuğa gibi meclis üyesi adayları, Barış Demir, Turgay Zorba, Reşat Bağcı, Nadir Arslan, Ramazan Özer, Alihan Tağ, Akif Kurdoğlu, Turgay Demir, Ramazan Monolbuğa, Yavuz Sural … gibi duyarlı bir çok iş adamı da gecede yer aldılar. Derneğe katılım ve katkılarını sundular.

Yaptıkları başarılı dayanışma gecesi ile takdir edilen tüm dikkatleri üzerlerine çeken MURKA’nın Başarılı Yönetimi:

Zafer Sural –Başakn

Nasip Bağcı

Casim Aktürk

Cüneyt Bağcı

Bilgin Sural

Erhan Bağcı

Veli Sural

Ali Özer

Kenan Aktürk

Efrail Demirbaş

Köroğlu Aktürk

Kenan Tağ

Kenan Kılıç

Ali Kılıç

 

Geceyle ilgili tüm görselleri-fotoları görmek için alttaki linke tıklayınız…

http://www.dogukulturmedya.com/kaisiadfoto/id1.htm

Yusuf Sit- Doğu Kültür Medya

www.dkmhaber.com

info@dkmhaber.com

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA