SERKA UZMANLARI KAİSİAD’DA (MDP) BİRİFİNGİ VERDİ

SERKA MALİ DESTEK PROGRAMLARINI (MDP) TANITMAK İÇİN BU YIL BÖLGE DIŞINDA Kİ NÜFUSA YÖNELİK TOPLANTILAR YAPMAYA BAŞLADI.
Bu haber 2014-01-31 00:23:36 eklenmiş ve 628 kez görüntülenmiştir.

SERKA UZMANLARI KAİSİAD’DA (MDP) BİRİFİNGİ VERDİ

SERKA MALİ DESTEK PROGRAMLARINI  (MDP) TANITMAK İÇİN BU YIL BÖLGE DIŞINDA Kİ NÜFUSA YÖNELİK TOPLANTILAR YAPMAYA BAŞLADI.

İş dünyası ve çeşitli STK’lara mali destek programlarını tanıtmak için SERKA bu yıl bölge dışındaki (Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı kalkınma ajansı) nüfusa yönelik çalışmalar başlattı.

Bu anlamda SERKA uzmanları bölge iş dünyamızın temsilcisi olan KAİSİAD’da toplantı yapıp brifing verdiler. Brifinge KAİSİAD yönetiminin yanı sıra bazı işadamları da katıldı.

SERKA uzmanları bölgede yapılacak yatırımlar, izlenecek olan metotlar, projeler, mali destek programları hakkında bilgi verdiler. İş adamları ile karşılıklı bilgi görüş alışverişinde bulundular.

dsc_0002.jpg

dsc_0005.jpg

Gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren SERKA Uzmanları Mali destek programlarını tanıtmak için bu yıl ilk defa bölge dışına çıktıklarını belirttiler. Bölgede 1 milyon 150 bin insan yaşamasına rağmen bu sayının 4-5 katı bölge dışında yaşıyor. Dışardaki hemşerilerimize Mali destek programlarımızı nasıl tanıtırız, nasıl taşırız amacıyla İş dünyası içinde, özel sektöre yönelik programlarımızı sizlerle paylaşmak için buradayız dediler.

Uzmanlar, Yatırım fikirleriniz projeleriniz varsa maximum 500 bin, diğer yandan oran olarak projelerin %50sini karşılıyoruz. Projenin ebatı büyükse dediğimiz gibi 500 binin üstüne çıkamıyoruz.

dsc_0009.jpg

dsc_0003.jpg

Otel, acenta, tarım, sanayi,  imalat sanayi alanında (poşet,su, tekstil, mobilya, eloktronik (tv, bilgisayr, tlf) makine ekipmanı) her tür ürünün imalatına yönelik bize başvurabilirsiniz. Kars-Ardahan Kazı, balı yeterince yararlanamıyoruz. Ardahan balı Anzar balı ile aynı.

Elektronik olarak Proje sahipleri internet ortamında başvuru yapabilyor. 26 Aralık 2014 proje ilan tarihi, Son başvuru tarihi 21 Şubat 2014.

T.C. SERHAT KALKINMA AJANSI 2014 Yılı Teklif Çağrısına İlişkin  Duyuru için aşağıdaki linkte detaylı bilgiler var…

http://www.serka.gov.tr/duyuruDetay/tc-serhat-kalkinma-ajansi-2014-yili-teklif-cagrisina-iliskin-onemli-duyuru/139.html

 

DKMHABER/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA