TSK, Nihayet Uyanmaya ve IŞİD Teröristlerini Vurmaya Başladı…

Başlarında İngilizce konuşan Kraliçenin adamları bulunan, finansmanları ise Türkiye’yi çökertmeye çalışan Baronların sağladığı çeşitli terörist guruplar Ortadoğu’da İslam Dünyasında cirit atıyor.
Bu haber 2014-01-29 23:18:52 eklenmiş ve 502 kez görüntülenmiştir.

TSK, Nihayet Uyanmaya ve IŞİD Teröristlerini Vurmaya  Başladı…

Başlarında İngilizce konuşan Kraliçenin adamları bulunan, finansmanları ise Türkiye’yi çökertmeye çalışan Baronların sağladığı çeşitli terörist guruplar Ortadoğu’da İslam Dünyasında cirit atıyor. Şu sıralar Suriye’yi mesken tutan bu terörist  guruplarından biri olan IŞİD fırsat buldukça Türkiye’ye saldırıyor, Türkiye’ye zarar vermeye çalışıyor…

Çobanbey Hudut Karakolu devriye ekiplerine, Suriye tarafından ağır  silahlarla ateş açan Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı terörist grubuna  tank, ağır makineli ve Fırtına obüsleriyle karşılık verdi.

 

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, dün saat 16.30 sularında, Suriye'deki diğer muhalif gruplarla çatışan IŞİD teröristleri tarafından, devriye görevini yerine getiren Çobanbey  Hudut Karakolundaki  askerlerimize  ateş açtılar.

Bunun üzerine, bölgede konuşlu bulunan tanklar, ağır makine tüfekler ve Fırtına obüsleriyle IŞİD grubuna ait bir konvoy hedef alındı.

Sabah saatlerinde yapılan istihbarat çalışmalarında, Türk silahlı kuvvetlerinin açtığı ateş sonucu örgüte ait bir pikap, bir kamyon ve bir otobüsün tahrip edildiği belirlendi.

Olayda, Türkiye tarafında herhangi bir zayiat meydana gelmediği öğrenildi

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA