Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş Facebook'ta soruları yanıtladı

Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş Facebook'ta soruları yanıtladı
Bu haber 2014-01-26 10:44:24 eklenmiş ve 525 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş Facebook'ta soruları yanıtladı

 

 

 

Önceki Gün sosyal paylaşım sitesi üzerinden “2014 yılında Ağrı Valiliği olarak yerine getirmemizi istediğiniz projelerve aktiviteler ile ilgili görüş ve önerilerinizi dinlemek üzere Cumartesi 18:00- 20:00 arası Facebook'ta olacağım. Herkes katılarak önerilerini dile getirebilir, sevgi ve saygıyla kalın” şeklinde mesaj atan Ateş, takipçilerine söylediğiSaatte bilgisayar başına geçerek gelen sorulara anlık cevaplar verdi.

Vali Yardımcısı Ercan Ateş’e Facebook’ta sorulan bazı sorular ve cevapları şöyle:

Soru: iki sorum olacak 1). Ağrı Devlet Hastanesinin acil ihtiyacı olan anjiyo ünitesinin kurulması ile ilgili herhangi bir çalışmanız var mı 2). Madde bağımlısı Sokak çocukları ile ilgili herhangi bir çalışma veya projeniz var mı?

Cevap: 2015 yılı planlamasına alındığı bilgisini paylaştı, genel sekreter bey. Sokak çocuklarına yönelik bir sosyal proje gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

Soru: Diyadin Kaplıcalarının Turizme kazandırılması noktasında 2014 yılı içerisinde bir çalışma olacak mı?

Cevap: Diyadin jeotermal AŞ'nin il özel idaresine ait %51 hissesi ETSUN AS ye satıldı. Diyadin jeotermal Aş iki yıliçerisinde sözleşme gereği kapasitesini 5 kat artırmayı planlamaktadır. Turizme kazandırılmasıyla ilgili çalışmaların yapılacağı anlamını da taşımaktadır.

Soru: Doğal Gaz konusunda Ağrı için bir çalışma var mı? Varsa ne aşamada?

Cevap: doğalgazın Ağrıya kazandırılmasıyla ilgili maliyet çalışmasını bakanlıkla paylaştık, ancak enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı Elektrik abonelerinin yüzde 60'ının doğalgaz abonelik bedelini yatırması durumunda doğalgaz hatlarının döşenmesiyle ilgili Botaş'a çalışma yaptırabileceklerini ilettiler. Biz de bu aşamayı takip ediyoruz.

Çok sayıda soruyu cevaplayan Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş, takipçilerden gelen bazı sorularla ilgili olarak durumu ilgili yerlere ileteceğini söyledi.

Yaklaşık olarak 2 Saat süren program sonunda Ateş "Öncelikle samimiyetle şunu ifade edebilirim ki Ağrı değişiyor... Ancak çok sayıda proje gerçekleştirmemiz gerektiği gerçeğini de göz ardı edemeyiz. 2013 yılı faaliyet raporu hazırladık, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler içeren bu raporları Emitt fuarında dağıtacağız, 2014 yılında ise Sayın Valimin düşüncesinde çok sayıda proje var, eğitim, Sağlık, altyapı ve diğer yatırımlara yönelik olarak.... Teşekkür ederiz ilginize." şeklinde mesaj attı.

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA