Ardahan EMITT 2014 Fuarına Katılıyor…

Ardahan EMITT 2014 Fuarına Katılıyor…
Bu haber 2014-01-25 00:33:26 eklenmiş ve 594 kez görüntülenmiştir.

Ardahan EMITT 2014 Fuarına Katılıyor…

Tüyap-Emitt İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan EMITT 2014 Fuarında bu yıl Ardahan’da stand açıyor. Ardahan, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak. Fuar 30 Ocak-  2 Şubat arası ziyaretçilere açık olacak.

 

Geçmiş yıllarda Ardahan diğer komşu iller Kars, Iğdır ve Ağrı ile ortaklaşa EMITT  Fuarında stand açıyordu. Bu yıl Ardahan valiliği sadece Ardahan adına stand açıyor. 30 Ocak 2014 Perşembe günü İatanbul TÜYAP Fuar merkezindeki Ardahan stand açılışı için, Etkinlikle ilgili hazırlıkları sürdüren İl Kültür Müdürlüğü’nün önümüzdeki günlerde kalabalık bir ekiple İstanbul’a taşınacağı öğrenildi. Ardahan Valiliği öncülüğünde İlçe Kaymakamları, İl Kültür Müdürü, Halk Eğitim Müdürü ve bir çok yerel yöneticinin içinde yer aldığı 50 kişilik bir heyet ile istanbul’a gidecekleri öğrenildi.Fuarda Adahan’ın tarihi, turistik eserleri ve yerel ürünlerimiz tanıtılacak.

 

Ardahan’ın sahip olduğu tarihi kültürel ve doğal zenginlikleri tanıtacak broşür afiş ve kitap dağıtılacak.Ardahan standı  açılışında misafirlere Kokteyl ve yöresel ikramlar verilecek. Ayrıca Ardahan standı Ardahan Kalesi görünümünde ve Şark Köşesi yapıldı. Ardahan Aşıkların olacağı,  Ardahan standında yöresel yiyecekler Çeçil Peyniri,Tulum Peyniri,Kaşar,Bal,Kete ve yöresel Kaz yemeği ikram edilecek. EMITT Fuarında Adahan en güzel standı olması için çalışmalar devam ediyor. Ardahanı dünyaya tanıtmak için önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Ardahanlı hemşerilerimizin ilgi göstemesi bekleniyor.

 

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan EMITT Fuarı’na katılmak isteyen ziyaretçiler www.fuardavetiyesi.com adresine girerek ücretsiz online davetiye alabiliyorlar

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA