Dilipak: Türkiye'ye karşı topyekün savaş

Dilipak, "Türkiye'ye karşı topyekün, örtülü bir savaş başlatıldı" dedi.
Bu haber 2014-01-21 00:02:30 eklenmiş ve 501 kez görüntülenmiştir.

Dilipak: Türkiye'ye karşı topyekün savaş

Ünlü yazar Abdurrahman Dilipak, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunu böyle anlattı.

Dilipak,  "Türkiye'ye karşı topyekün, örtülü bir savaş başlatıldı" dedi.

Dilipak'ın açıklamaları şöyle:

"BÖYLE BİR SKANDAL OLABİLİR Mİ?"

"Türkiye'ye karşı bir operasyon yönetiyorlar. Bugün Adana'da yaşanan da yine böyle bir skandaldı. MİT'in kamyonunu durduramazsınız. Savcı bu kamyon MİT'e mi ait Başbakan'a sorar, güvenmiyorsa Cumhurbaşkanı'na sorar.

Aslında İçişleri Bakanlığı'nın veya MİT Müsteşarlığı'nın bu konuda tamam demesi... Vali geliyor, birileri basını gönderiyor. Vali, jandarma, savcı, milletvekilleri geliyor. Türkiye'de bir entelijansiya devletin istihbarat örgütüne karşı yasaları hiçe sayarak operasyon yapabiliyor.

Oradaki Türkmenler kardeşlerimiz, orada iç savaş var. İstihbaratımız orada. Bunlar oraya pikniğe gitmiyorlar herhalde. Herkesin silahlı olduğu bir ortamda herhangi bir askeri aracı durdurabilir misin?

O bölgeye giden MİT ne ile gidecek? Dinleme cihazları, mayın arama cihazları, telsiz haberleşme cihazları, jammerler götürecek. Kendini gizlemek için. Mikro radar sistemleri götürecek. Elemanlarının silah ve mühimmat ihtiyaçlarını karşılayacak.

Eğer bir istihbarat varsa niye kaynağında, çıktığı anda ya da yükleme yapılan yerde durdurmuyorsun? Yükleme yapılan askeri bir depoysa böyle bir skandal olabilir mi?

İstihbaratı yapıyorsun, kamyonu otoyolda 300 polisle falan. Yurt dışından geliyorsa gümrükte durdurursun değilse kaynağında durdurursun. Böyle yapılmıyor.

Türkiye'ye karşı topyekun, örtülü bir savaş başlatılıyor. Türkiye'nin gündemi bloke edilmeye çalışılıyor. Türkiye'ye para girişi engellenmeye çalışılıyor. Para kaçışı hızlandırılmaya çalışılıyor. Türkiye'nin uluslararası insani yardımları şaibe altına alınmaya çalışılıyor. "

 

Dilipak, A Haber'de konuştu.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA