ABD’DE SİYONİSTLER ERDOĞAN’I NASIL DÜŞÜREBİLİRİZ’İ TARTIŞTILAR

Orta Asya-Kafkaslar İpek Yolu Araştırmaları Programı adı altında Washington'da siyonistlerin düzenledikleri toplantıda, Türkiye'de "Erdoğan’ı Nasıl Düşürebiliriz” Senaryolarını tartıştılar...
Bu haber 2014-01-17 14:59:39 eklenmiş ve 498 kez görüntülenmiştir.

ABD’DE SİYONİSTLER ERDOĞAN’I NASIL DÜŞÜREBİLİRİZ’İ TARTIŞTILAR

 

Orta Asya-Kafkaslar İpek Yolu Araştırmaları Programı adı altında Washington'da siyonistlerin düzenledikleri toplantıda, Türkiye'de "Erdoğan’ı Nasıl Düşürebiliriz” Senaryolarını tartıştılar. Ortadoğu’lu halkların uyanması, yönlerini Türkiye’ye çevirmeleri, Türkiye’nin Japonya’dan Afrika’nın derinliklerine kadar giderek nüfuzunun artması gibi etkenler karşısında dehşete düşen Siyonist tartışmacılar, açık açık Türkiye’ye saldıralım, savaş açalım demediler ama toplantıdan da iyimser beklentilerle çıkmadılar.

 

Aralarında Alan Makovsky gibi siyonların bulunduğu gurup, Mısır ve Suriye’deki diktatörlükleri tanıyan, İsrail karşısında eğilen, kimliği ve kişiliği olmayan düşkün ve düşürülmüş Erdoğan’sız bir Türkiye nasıl yaratabiliriz senaryosu için ne gerekiyorsa yapılması gerekir dediler.

 

Yüzyıldan fazladır Kürtlere ve bölge halklarına dayatılan soykırımı Kürtlerin çözüp Siyonizm ve Katil Kapitalizme karşı Türkiye ile birleşmeleri, Türkiye’den, Ortadoğulu halkların birlikteliğinden, yana tavır almalarına tek kelime ile değinmeyen Siyonistler, Cumhurbaşkanı, CHP, Tarikat, MHP’yi aynı safta toplayıp Ak Partiyi devirmenin Türkiye’yi tekrardan derin bir şekilde işgal etmenin İsrail için hayati önemde olduğuna vurgu yaptılar…

 

Siyonistler bu senaryoları tartışırken Türkiye halklarını 80 milyonluk Vatandaş’ı, CHP ve MHP vb. siyasi partilerin tabanlarını; yeryüzünde 2,5 milyar Müslümanı ise oyunlarına oyuncak olacak kadar geri ve kullanılabilir olduğu düşüncesiyle hareket ettikleri gözlerden kaçmadı.

 

 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA