112 Acil Ortaçeşme’de

Kanlıca’da hizmet veren 112 Acil Yardım İstasyonu, ilçe sakinlerine daha etkin hizmet vermek üzere Ortaçeşme’ye taşındı.
Bu haber 2014-01-15 15:58:59 eklenmiş ve 506 kez görüntülenmiştir.

112 Acil Ortaçeşme’de

Kanlıca’da hizmet veren 112 Acil Yardım İstasyonu, ilçe sakinlerine daha etkin hizmet vermek üzere Ortaçeşme’ye taşındı.

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaçeşme 112 Acil Yardım İstasyonu törenle hizmete açıldı.

İlçede Soğuksu, Kavacık ve Ortaçeşme’de olmak üzere üç noktada 112 acil yardım istasyonu bulunuyor.

Ortaçeşme Hizmet Binası’nın içinde kurulan 112 Acil Yardım İstasyonu’nun açılışına, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Sağlık Müdürü Hatice Kıyık,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Halk Eğitim Müdürü Beycan Kal, il sağlık müdür yardımcıları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Konuşmasında acil sağlık hizmetinin diğer sağlık hizmetlerine göre daha zor olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Selami Albayrak yeni açılan istasyonun hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.  2014 yılının Sağlık Bakanlığı tarafından sağlıklı beslenme ve hareket yılı ilan edildiğini söyleyen Akhan ilçe genelinde bisiklet yollarının yapılmasını önerdi.

Başkan Yücel Çelikbilek: “Sağlığa yapılan yatırım bölge halkına yapılan yatırımdır.”

Acil sağlık hizmetleri konusunda vatandaşların bilinçlendiğini söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de 112 acil yardım görevlilerinin en dar zamanımızda yanımızda yer aldığını belirtti ve sağlığa yapılan yatırımın bölge halkına yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte okullarda ciddi bir çalışma yürüttüklerini ve 20 binin üzerinde öğrencinin kilo ve boy ölçümlerini yaptıklarını da söyleyen Başkan Çelikbilek obeziteyle mücadele için okul kantinlerine gazlı içecekleri yasakladıklarını ifade etti.

Beykoz’da sağlık alanında yeni projeleri hayata geçirdiklerini belirten Beykoz Kaymakam Süleyman Erdoğan da ilçede “Sağlıklı Birey, Mutlu Yuva, Huzurlu Toplum” sloganıyla eğitim ve seminer çalışması başlatacaklarını söyledi. Erdoğan bu çalışmayla topluma rehberlik edeceklerini ifade etti.

Ortaçeşme Mahalle Muhtarı Fahrettin Akhan da katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi. 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA