Hatay’daki TIR’da İnsani Yardım Malzemesi Çıktı

Hatay’daki TIR’da İnsani Yardım Malzemesi Çıktı
Bu haber 2014-01-03 01:49:55 eklenmiş ve 356 kez görüntülenmiştir.

Hatay’daki TIR’da İnsani Yardım Malzemesi Çıktı

Türkiye’yi hedeflerine koyan iç hainler Türkiye’yi dış babalarına gammazlamak ve küçük düşürmek için insani yardım malzemesi taşıyan Tır’ı silah ve cephane taşıyormuş gibi operasyon yapmak istediler.

Hatay’da durdurulan ve içinde mühimmat olduğu ileri sürülen TIR’da insani yardım malzemesi çıktı. TIR’ı takip edip durduran polis ekibi görevden alındı. Olay yerine giden Terör Savcısı, Jandarma ekibine TIR’da arama yaptırmak istedi, ancak Jandarma Valilikten gelen yazılı talimata uyarak arama yapmadı. Jandarma ekibine de arama yaptıramayan savcı tutanak tutarak ayrılırken TIR yoluna devam etti.

İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'dan TIR açıklaması

 

Bugün TBMM'de yemin eden İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Hatay’da durdurulan ve içinde mühimmat olduğu ileri sürülen TIR ile ilgili olarak konuştu.

Efkan Âlâ, gazetecilerin sorusu üzerine ''Orada Türkmenler var. TIR'da Türkmenlere giden yardımlar var. Herkes işini bilecek. Siz içini biliyor musunuz?'' dedi.

GÜMRÜK BAKANI:  HER ŞEY X-RAY'DEN GEÇİYOR

 

Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı da ''Suriye'ye giden her şeyi x-ray'den geçiriyoruz. Bu durumun bizimle ilgisi yok. İçişleri Bakanlığı ilgileniyor. Ama biz ihbar olsun olmasın Suriye'ye geçen her TIR'ı x-rayden geçiriyoruz. Bunu da biliyorsunuz orada silahlar bulundu. Türkiye'den geldi diye yayınlar yapanlar oldu. Bizde Türkiye’yi korumak için tüm TIR'ları x-rayden geçiriyoruz’’ diye konuştu.

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA