Ali Rıza Yıldız; Çekmeköy’de açık ara önde

Ali Rıza Yıldız; Çekmeköy’de açık ara önde
Bu haber 2013-12-20 09:56:45 eklenmiş ve 745 kez görüntülenmiştir.

Ali Rıza Yıldız; Çekmeköy’de açık ara önde

Ali Rıza Yıldız; Çekmeköy’de açık ara önde

 

CHP'de belediye başkan adaylarının açıklanmasına sayılı günler kala Çekmeköy'de tüm veriler 'Ali Rıza Yıldız' diyor. Hem kamuoyu araştırmalarında hem de anketlerde açık ara önde görünen Ali Rıza Yıldız'a tüm kesimler 'Olur'u verdi.

 

Tüm veriler Yıldız'ı gösteriyor

CHP'de belediye başkan adaylarının açıklanmasında son viraja giriliyor. Genel Merkez, adaylarını belirlerken birçok kriterleri göz önünde bulundururken ilçeler heyecanla adayını bekliyor. Merakla beklenen ilçelerden biri olan Çekmeköy'de ise tüm veriler Aday Adayı Ali Rıza Yıldız'ı gösteriyor. Hem kamuoyu araştırmalarında hem de anketlerde açık ara önde görünen Ali Rıza Yıldız'a tüm kesimlerden destek artarak devam ediyor. Bölgede gerek işadamları, gerekse sivil toplum kuruluşları ve derneklerin de destek verdiği Ali Rıza Yıldız'a ilçe halkının da desteği açıkça görülüyor.

Ali Rıza Yıldız'ın ezber bozan çıkışı!

Bölgede yayın yapan Flashaber Gazetesi ve Çekmeköy Life Dergisi'nde İmtiyaz Sahibi olan Yıldız, Çekmeköy'de kurduğu iş sağlığı ve güvenliği firması 'YILDIZ OSGB' ile de bölgede ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Gazeteci kimliği dolayısı ile belde belediyeler döneminden beri tüm mahalle ve sokakları karış karış bilen ve sorunların çözümünde büyük katkıları olan Yıldız'ın adaylığı, ilçe kamuoyunda dikkat çekmişti.  Diğer aday adaylarının aksine farklı bir çalışma ile sahalara inen Ali Rıza Yıldız, bir anda tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Bilinen propaganda çalışmalarının dışına çıkıp ezber bozan Ali Rıza Yıldız, vatandaşla direkt iletişime geçip tüm ilgiyi üzerine çekmişti. Pankart kirliliği yerine vatandaşla sıcak bir bağ kuran Yıldız, bu yönüyle de takdir toplamıştı.

Anketler de açık ara 'Ali Rıza Yıldız' diyor

CHP Genel Merkezi'ne yakınlığıyla bilinen Altıok Haber'in internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği 3 büyükşehir ve 94 ilçe belediyesini kapsayan ön seçim anketi sonuçlandı.  Ankete Çekmeköy'den de büyük ölçüde katılım oldu. Çekmeköylü partililer ankete katılarak görmek istedikleri belediye başkan adayını açıkça ilan etmiş oldular. Anket sonuçlarına göre Çekmeköy'deki 3 aday adayından Ali Rıza Yıldız isminin açık ara önde olduğu görülüyor. İstanbul'un ilçelerinden Çekmeköy'deki aday adaylarından Ali Rıza Yıldız, anketi açık ara önde bitirdi.  Çekmeköy ilçesi için kullanılan 3547 oydan 2202'sini alan Ali Rıza Yıldız, yüzde 62,1'lik oy oranıyla rakiplerine açık ara fark attı.

Çekmeköy'ün marka değeri Yıldız ile tavan yapmıştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Yıldız'ın organizasyonluğunda geldiği Çekmeköy ziyareti gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu ziyaretin yüzlerce gazete, TV ve internet haber sitelerine konu olması, Çekmeköy'ü ülke gündemine taşımıştı.  Ses getiren bu ziyaretin yüzlerce gazete, TV ve internet haber sitesine konu olması Çekmeköy'ün marka değerini artırırken, ilçe günlerce gündemden düşmedi. Yıldız'ın bu organizasyonu, ilçe kamuoyunda, 'Çekmeköy, tarihinde ilk kez bu kadar gündeme geldi. Çekmeköy'de oturan herkese katkısı oldu' şeklinde yorumlanmıştı. Yıldız bu organizasyonuyla, 'Laf değil, icraat yapan adam olarak' dikkat çekmişti.

STK, iş adamları ve dernek başkanları ile fikir alışverişi

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız, bu süreçte ilçede bulunan aktif dernek ve sivil toplum kuruluşları başkanları ve iş adamlarıyla bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu... Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, Çekmeköy Sinoplular Dernek Başkanı Hasan Yalçın, Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Müslüm Erdem, Kars Arpaçay Göldalı Köyü Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, Hüseyinli Köyü Muhtarı Abdullah Civelek ile İşadamları Öztürk Balcı, Ramazan Çelik ve Erdoğan Bozkurt, ziyaret edilen bazı dernek başkanı ve sivil toplum kuruluşu oldu. Bu ziyaretlerinde, neden belediye başkan aday adayı olduğuyla ilgili bilgi veren Yıldız'ın Çekmeköy ile ilgili projeleri ilgi ile dinlenip, büyük beğeni toplamıştı.

Vatandaşın kalbine girdi

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Yıldız; ezber bozan çalışması, bölgedeki işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra vatandaş tarafından da takdir topladı. Yıldız'ın özellikle bayram arifesinde ev ev dolaşarak ihtiyaç sahiplerini ziyaret etmesi dikkat çekmişti. Yıldız bu süreçte çocuklarla da yakından ilgilenmiş ve onları çeşitli hediyelerle sevindirmişti. Çekmeköy Merkez Mahallesi başta olmak üzere; Nişantepe, Ömerli, Koçullu, Hüseyinli'de köy halkıyla bir araya gelen Ali Rıza Yıldız, hem sorunları dinlemiş hem de yapacakları ile ilgili bilgi vermişti. Merkez Mahallesi ve köyleri karış karış gezen Ali Rıza Yıldız, aday adaylığı süresince en çok dikkat çeken isim oldu.

Neden Ali Rıza Yıldız?

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Yıldız'ın bu kadar kabul ve destek görmesini tek bir nedene bağlamak haksızlık olur. Yıldız, gazeteci kimliği dolayısı ile belde belediyeler döneminden beri tüm mahalle ve sokağı karış karış bilen ve sorunların çözümünde büyük katkıları olmuştu. Yıldız, birçok sorunun çözülmesinde katkısı olmuş ve vatandaşın sesi olmuştu. Ali Rıza Yıldız'ın vizyon sahibi olması bir başka artısı olarak göze çarpıyor. Sorunları yerinde çözme başarısı, laf değil icraat ve proje üretmesi, ileriyi görme noktasında öngörü sahibi olması yine dikkat çeken özellikleri. Ali Rıza Yıldız'ı farklı kılan bir özeliği de lider vasıflı olması. Yıldız bu yönüyle kitleleri etkileme ve onları da olaya dahil etme gibi pozitif bir enerjiye sahip. Yıldız; standart kalıpları kabul etmeyen, kendini sürekli geliştiren yönüyle de bir adım öne çıkıyor.  




 

 

 

İbrahim KÜPELİ/İstanbul/Siyasal Birikim

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA