WAN'DA GÜNÜN (14-12-13) GÜNDEMİ

Savcı, BDP'li Tutuklu Vekil Yıldırım'ın Tahliyesini İstedi. Oda ve Stk'lardan 'Konteyner Kent' Açıklaması. Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı - Hakkari'deki Kar Kalınlığı 96 Santimetreyi Buldu. Van'da 'Bir An İçin Lösemili Olur Musun' Etkinliği
Bu haber 2013-12-14 09:12:09 eklenmiş ve 689 kez görüntülenmiştir.

Oda ve Stk'lardan 'Konteyner Kent' Açıklaması. Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Van Terziler Odası Başkanlığı, Van Kahveciler Odası Başkanlığı, Van Marangozlar Odası Başkanlığı, Van Berberler ve Kuaförler Odası, Van Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığı, Van Ticaret Borsası, Van Sanayici ve İşadamları Derneği, Van Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği, Organize Sanayi Başkanlığı ve Van İŞGEM tarafından yapılan ortak açıklamada, "Son günlerde ulusal ve sosyal medyada 'Van Üşüyor' kampanyası ile gündeme getirilen ve 'iki çocuğun konteyner kentte soğuktan öldüğü' gibi asparagas haberler konusunda toplumun yanlış bilgilendirildiği ve yönlendirildiğini üzülerek görmekteyiz. İlimizin ve böyle insani bir konunun, siyasi malzeme yapılarak, gerçek dışı bilgilerle ve hazırlanan mizansen görüntülerle ülke geneline yansıtarak kampanyalar oluşturulmasını biz Vanlılar olarak kabullenmemekle beraber, konunun kamuoyunda doğru algılanması için konu hakkında ayrıntılı ve gerçek bilgi verme ihtiyacı hissedilmiştir.

 

Savcı, BDP'li Tutuklu Vekil Yıldırım'ın Tahliyesini İstedi. Diyarbakır'daki KCK ana davasında tutuklu yargılanan BDP Şanlıurfa Milletvekili Gülser Yıldırım'ın tahliye talebinin ardından savcı da mütaalasında tahliye talebinde bulundu.

 

Yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. Van'da yaşanan ağır kış şartları nedeniyle Erçek Gölü sazlıklarında yem bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığınca "Mesleki Becerilerin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında, Van'ın da aralarında bulunduğu 35 ilde meslek kursları açılacak. TÜBİTAK Ağrı'da Bilgilendirme

 

Toplantısı Yaptı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından, Ağrı'da Halk Eğitim Merkezinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Hakkari'deki Kar Kalınlığı 96 Santimetreyi Buldu. Türkiye genelinde yapılan kar kalınlığı ölçümlerinde, Hakkari'deki kar kalınlığı 96 santimetreyle ilk sırada yer aldı.

 

Van'da 'Bir An İçin Lösemili Olur Musun' Etkinliği. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) 'Bir an için lösemi olur musun?' etkinliği düzenlendi.

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA