BEYKOZ CHP 7 GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI ÇIKARDI

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ilçesinde aralarında hemşerimiz Deniz Yıldız’ında bulunduğu 30 yaş altı yedi genç belediye meclis üyesi aday adayı çıkardı.
Bu haber 2013-11-29 08:19:36 eklenmiş ve 927 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ CHP 7 GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI ÇIKARDI

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ilçesinde aralarında hemşerimiz Deniz Yıldız’ında bulunduğu 30 yaş altı yedi genç belediye meclis üyesi aday adayı çıkardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığı Beykoz’da bir ilke daha imza atıyor.

 

Rutin olarak her Pazartesi yönetim kurulu toplantısı yapan Gençlik Kolları bu sefer ki toplantısına Parti tüzüğünde yer alan Gençlik kotası konumundan yararlanacak meclis üyesi aday adaylarını dahil ederek olayı gençlik örgütüne açtı ve bu statüden yararlanacak arkadaşları nasıl değerlendireceklerini ve yapılan sıralamalarda en üst sıraya nasıl taşıyabileceklerini tartıştı.

 

Toplantıya 30 yaş altında olan Meclis üyesi aday adaylarından Deniz YILDIZ , Ege ERCAN, Kerem ERSİN, Elif GÜRKAN, Sinem ERAY, Kenan ERSİN, Sefer Mete SAKAL , Genç yaşta meclis üyesi olmuş ve halen devam etmekte olan Hüseyin OKUMUŞ, İl Gençlik Kolları Bşk. Yrd. Murat Metin YILDIZ ve Eski Gençlik Kolları Başkanı aynı zamanda ilçe Başkan Yrd. Burak ERDAL katıldı. Divan kısmında yer alan Başkan Ümit Serdal OKUYAN Genç meclis üyesi aday adayı arkadaşlarını divana yanına çağırdı.

 

Toplantı gündemini hazırlanan evraklar ile toplantıya her katılan kişiye ulaştıran Gençlik kolları yöneticileri de oturum da yerini aldıktan sonra Başkan Ümit Serdal OKUYAN toplantıyı açtı.

 

Katılım sağlayan yaklaşık 50 kişiye merhaba dostlar diyerek başlayan OKUYAN; Beykozlu Gençlerin tüm sorunlarını açık ve net bir şekilde çözüme ulaştırıncaya kadar gece gündüz çalışacak ve Beykozlu gençlere hizmet edecek arkadaşlar şu an karşınızdadır. Kendilerini göstermiş oldukları medeni cesaretlerinden ötürü kutluyor çıkmış oldukları bu yolda Gençlik Kolları olarak sonuna kadar desteklediğimizi açık bir şekilde beyan ederim dedi.

 

Mevcut Meclis Üyesi olan Hüseyin OKUMUŞ ise arkadaşlara genç bir meclis üyesi olarak Beykoz’a nasıl daha yararlı olunabileceği konusunda detaylı bilgi aktardı.

 

Toplantıya katılan tüm dinleyicilerin soru sorması ise çok güzel bir tablo oluşturdu. Çok neşeli havada geçen bu toplantı gerçekten Beykoz için hala daha iyi şeyler yapılabildiğinin en büyük örneği oldu.

 

GencBeykoz ekibi olarak böyle bir tablo gördüğümüz için son derece mutlu olduğumuzu belirtir bu uğurda yola çıkan tüm meclis üyesi aday adayı arkadaşlara başarılar diliyoruz.

 

Son olarak  Beykoz için Gençler üzerine bu kadar açık ve net bir irade ile destek olan CHP gibi diğer tüm Siyasi partilerin tüm yönetim kollarına bu olayın örnek alınması ve sayıların daha çok çoğaltılması önerisinde bulunmak isteriz.

 

 

GencBeykoz.com

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA